ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

пʼятницю, липня 11, 2014

СОТНИК ВЛАДИМИР ПАРАСЮК ОЛИГАРХУ РЕНАТУ АХМЕТОВУ...

 
Ну що, пане ахметов, Ваш кінець вже не за горами. Ви думаєте, що й надалі будете царювати на Донбасі і мати людей за непотріб. Кажу Вам відверто: більше такого не буде. Україна Вам не ресурс. Ця земля дала Вам багатство, вона його і забере.
Не буде більше того, що було і не врятують вас мільярди, які ви вкрали, при тому відправивши на той світ не один десяток людей.
Сценарій вашого майбутнього дуже простий: після нашої перемоги на Сході люди візьмуться за вас. І це будуть не ненависні вам бандерівці із заходу. Прийдуть прості шахтарі і робітники Донбасу, і заберуть те, що їм належить. Тоді, пане Ахметов, вам доведеться відповісти сповна за те, що гнобили, обкрадали і дурили голови цим простим людям.
Не треба зараз робити гучні заяви про те, як ви любите Україну і що треба вести перемовини із сепаратистами. Ми всі знаємо для чого це Вам. Бо під Донецьком стоять наші війська, які не будуть дивитись, де ховаються терористи, чи у Вас на заводі, чи може в 5 зіркових готелях.
Моя Вам порада: Ви або вдягайте форму ДНР та чесно визнайте себе прибічником ворога, бо кожен простий українець давно знає на чиєму ви боці, або заберайтесь геть і не фінансуйте путінський непотріб, який вбиває кращих синів нашої нації.
Источник