ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

понеділок, вересня 21, 2020

Мущіна, СєрЛєщ праснітєсь, ви абасралісь"


Алла Комарова

СєрЛєщ вирішив захистити своїх зелених хазяїв і викатив О-оргумєнт. Типу, а от ваш Парашенка! в смислє, Ющенко проводив з'їзд партії "Наша Україна" у КПІ, теж було все у символіці партії. То чого ви тепер на зелейоб... бррр, в смислє, на партію сервантів налетіли? Законодавство НЕ ЗМІНЮВАЛОСЬ! На що йому закономірно відповіли "мущіна,  праснітєсь, ви абасралісь", мовляв, зміни до закону України про недопустимість агітації у стінах навчальних закладів були ухвалені у 2017 році. 


І от тепер я сиджу, читаю увесь цей процес годування гівном одного бувшого нарідного депутанга, і від дивного відчуття піджимаю пальці на ногах. Бо цей рівень іронії важкувато буде комусь перевершити навіть у художній літературі. Коли бувший нарідний депутанг, який, на відміну тупо загоняющегося за колоною Добкіна, усюди ходить із транспорантом КАПСОМ "Я ЧЄСНИЙ ДЄПУТАТ! Я ПРАЦЬОВИТИЙ! Я ЗА ПРАФФФДУ!" виявляється, загонявся разом із Добкіним, адже взагалі дупля не отбиває, що там і як змінилося у законодавстві рівно під час твого, падла ти лиса, перебування у лавах законодавців! 

Якщо тупість можна вимірювати у Зєлєнскіх, продажність - у Арахаміях, корабельність - у Верещучках, то у СєрЛєщах можна вимірювати ницість. 

Телеграм канал Дафо-болтоблогия

Немає коментарів:

Дописати коментар