ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

понеділок, грудня 25, 2023

Заздрість, як один з найгірших людських пороків Зеленського і його команди.

Дмитро Чекалкин

Розпочну зі згадки нашого старого приятеля – Царя Соломона ака Екклезіяста: «І помітив я також, що всякий труд, всякий талановитий вчинок людини викликає заздрість ближнього. Та це теж, лиш марнота, та гонитва за вітром». Заздрість, як один з найгірших людських пороків, зазвичай іде поруч з такими вадами, як марнославство, славолюбство, гординя, і в комбінації вони призводять до хворобливого стану, який в психіатрії називається «психастенія».(https://www.youtube.com/watch?v=EVhdaltSXVU&t=1s)

 

Цей стан виражається в жадібному пошуку людиною мирської слави, прагненні до пошани, похвали, аплодисментів, у потребі визнання оточуючими її уявних достоїнств, а також - у схильності робити добрі справи виключно заради похвали. Саме цей, хворобливий стан очільників зеленої команди був використаний тими, хто, як висловилась колись Олена Зеленська в одному з своїх інтерв'ю, запропонував їм «участие в этом проекте». 


Участь в цьому проєкті, на жаль, має страшні, згубні наслідки для нашої держави. Уявіть собі 12 мільйонів біженців та переміщених осіб, це 12 мільйонів поламаних людських доль, вже не кажучи про сотні тисяч нових могил, які з'явилися на українських кладовищах за роки правління зеленої команди. 


Жалюгідним страхам найвеличнішого та нападкам зеленої влади на Порошенка та Залужного присвячений черговий випуск мого телепроекту «SoundЧек». Подивитися його можна тут: 

https://www.youtube.com/watch?v=EVhdaltSXVU&t=1s


Немає коментарів:

Дописати коментар