пʼятницю, червня 21, 2024

Українці не живуть, як свині. Тому менше слухайте диванних експертів.

 


Маруся Звіробій

К...п смердить, якшо влітку то вже метрів за сто. Нового сенсу для мене набув вираз з дитячих казок "тут рускій дух, тут Русью пахнєт". То хєр коли тепер забудеш. Місиш оте російське гівно в окопах, шоб потім повернутись, якшо не забаранять по дорозі, аби почитать про себе в інтернетах про, а в неї манікур, накачані губи, а де вона воює, в неї укладка, шось вона сильно чиста, сидить в штабах... дуже співчуваю дівчатам, які щодня з цим хейтом зіштовхуються, це надзвичайно несправедливо. Одгрібають і  чоловіки військові від таких експертів чистоти. Ревізори блть.


Цивільні не в курсі, що:

Якщо ти штурмовик чи снайпер то маєш бойові виходи часто від доби до кількох днів і повертаєшся в умовне ппд взводу де є можливість помитись, попратись, відпочити.


Якщо піхота, виходиш на СПшки в середньому від 5 днів до тижня, це якщо керівництво нормальне і оперативна обстановка дає можливість ротації.


Воювання в окопах на лінії бойового зіткнення це постійні ротації.


Важче, коли трохи далі від ЛБЗ, де неактивні обстріли і керівництво розміщує взвода постійно жити в посадках. Але й там якусь вже баньку собі бійці організовують.


Українці не живуть, як свині.


Тому менше слухайте диванних експертів. 


А нігті наростити дівчатам, то вопше нормальна тєма, якшо коротенькі, бо задовбує, що їх важко вичистити, так хоч не сильно бісять, як лак зверху))

Ну це, якщо є можливість виїжджати інколи десь в місто. А часто така можливість є. Там пацани собі ще й по барбершопах умудряються сходить. 


Життя військових на війні, то не лише окоп.

Можливо саме через таке пласке бачення служби, в армію й бояться йти. 


Тим не менш, подібна критика військових за чистоту, це якась кончена х*йня, за яку треба давати тягла. Тож не спускайте подібне з рук.

Немає коментарів: