ПРОСМОТР БЛОГА ПО СТРАНАМ МИРА

пʼятницю, червня 21, 2024

Українці не живуть, як свині. Тому менше слухайте диванних експертів.

 


Маруся Звіробій

К...п смердить, якшо влітку то вже метрів за сто. Нового сенсу для мене набув вираз з дитячих казок "тут рускій дух, тут Русью пахнєт". То хєр коли тепер забудеш. Місиш оте російське гівно в окопах, шоб потім повернутись, якшо не забаранять по дорозі, аби почитать про себе в інтернетах про, а в неї манікур, накачані губи, а де вона воює, в неї укладка, шось вона сильно чиста, сидить в штабах... дуже співчуваю дівчатам, які щодня з цим хейтом зіштовхуються, це надзвичайно несправедливо. Одгрібають і  чоловіки військові від таких експертів чистоти. Ревізори блть.


Цивільні не в курсі, що:

Якщо ти штурмовик чи снайпер то маєш бойові виходи часто від доби до кількох днів і повертаєшся в умовне ппд взводу де є можливість помитись, попратись, відпочити.


Якщо піхота, виходиш на СПшки в середньому від 5 днів до тижня, це якщо керівництво нормальне і оперативна обстановка дає можливість ротації.


Воювання в окопах на лінії бойового зіткнення це постійні ротації.


Важче, коли трохи далі від ЛБЗ, де неактивні обстріли і керівництво розміщує взвода постійно жити в посадках. Але й там якусь вже баньку собі бійці організовують.


Українці не живуть, як свині.


Тому менше слухайте диванних експертів. 


А нігті наростити дівчатам, то вопше нормальна тєма, якшо коротенькі, бо задовбує, що їх важко вичистити, так хоч не сильно бісять, як лак зверху))

Ну це, якщо є можливість виїжджати інколи десь в місто. А часто така можливість є. Там пацани собі ще й по барбершопах умудряються сходить. 


Життя військових на війні, то не лише окоп.

Можливо саме через таке пласке бачення служби, в армію й бояться йти. 


Тим не менш, подібна критика військових за чистоту, це якась кончена х*йня, за яку треба давати тягла. Тож не спускайте подібне з рук.

Немає коментарів:

Дописати коментар