суботу, липня 16, 2011

КАКОЙ НАРОД,ТАКИЕ СЛУГИ.ИБО "ВОЗМУЩАЕМСЯ" ТОЛЬКО СИДЯ НА ГОРШКЕ ,ИЛИ НА СВОЕЙ КУХНЕ,


МВФ, дай денег! Нам не хватает на надбавки депутатам

Сегодня, завтра и всю эту неделю будет проходить большая ложь, о которой не принято говорить вслух.По расписанию сессионных заседаний, народные депутаты на этой неделе должны работать в комитетах и фракциях. Но я лично не знаю депутатов - кроме бютовцев, которые дежурят в суде - которые бы остались в Киеве. Все остальное еще ​​с пятницы поехали на отдых. Почему с пятницы, спросите вы? Потому что в пятницу депутаты получили свои зарплаты и материальные пособия на отдых. Вот как выглядит калькуляция одного из народных депутатов, которую я получил на условиях, что фамилия его не буду. Оно и не принципиально, ибо примерно так же выглядят распечатки по зарплате в остальных депутатов.
http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4e1c1382eb6d3/ 


 И на эти деньги придется жить до сентября!!!, –  жаловался  депутат.

 Особенно меня  размешили два пункта  два  .

 Первыый – это "материальная помощь" – 35 тисяч гривень просто для того, чтобы комфортно  отдохнуть.
Это 35 тисяч –  дополнительно к 25 тисяч зарплати, которая продолжает "капать"  во время  отпуска.

"І за ці гроші доведеться жити до вересня", – скаржиться депутат.

Особливо мене потішили два розділи.

Перший – це одіозна "матеріальна допомога" – 35 тисяч гривень просто для того, щоб комфортно відпочити.

Ці 35 тисяч – додатково до 25 тисяч зарплати, яка продовжує "капати" під час відпустки.

При чому 5 тисяч вартості депутатської путівки до санаторію додатково покриє та сама Верховна Рада з коштів бюджету.

Ну а друге – надбавка за інтенсивність. 3 тисячі 283 гривні помножити на 450 депутатів – виходить півтора мільйона з державного бюджету лише за компенсацію "нелюдських умов праці" народного обранця.

Особливе обурення викликає те, що в липні, за який депутат отримав цю "надбавку за інтенсивність", було лише... чотири сесійних дня.

Щоб ви розуміли, як це виглядає – сесійне засідання. Починається воно о 10 ранку, о 12 годині – перерва, потім з 12:30 до 14:00 – ще робота, з 14 до 16 – обід, з 16 до 18 – останній ривок на роботі.

При чому зовсім необов'язково працювати в сесійній залі – можна просто гратися в комп'ютерну гру , читати "Таблоїд", роздивлятися автомобільні новинки або дивитися телевізор.

У такому режимі, тобто з 5,5 годинним робочим днем, депутат працює лише два дні протягом сесійного тижня, у вівторок і четвер!

Решта два дні – у середу та п'ятницю – депутат працює лише з 10 до 14 години, тобто взагалі половину дня. Ну і, звісно, тут теж має бути перерва з 12:00 до 12:30.

За таке "навантаження" дійсно можна отримати додаткову плату. Тим більше якщо платять з коштів бюджету. Ну а справді, не лікарям же доплачувати ці гроші за їхню "інтенсивність"?

Поділитися





Немає коментарів: