суботу, серпня 25, 2012

ГАЗЕТА МО УКРАИНЫ "НАРОДНА АРМИЯ" ОТ 23.08.2012 Г

№ 152 (5004) Четвер, 23 серпня 2012 року
Найголовніше свято країни
Ігор ПАРУБСЬКИЙ,
У родині начальника науково-випробувальної лабораторії зброї та спеціальних захисних матеріалів Національного університету оборони України підполковника Володимира Курбана підростають шестирічна донька Софія та п’ятирічний син Ілля. І Володимир з дружиною Валентиною вірять у світле майбутнє своїх дітей. Вони знають: наполеглива праця — ключ до здійснення багатьох мрій.
Полностью см. газету на сайте http://na.mil.gov.ua/

Житлове питання
Олексій ХРАМОВ,
Невирішеність житлової проблеми в Українському війську є тим соціальним чинником, який негативно впливає на мотивацію різних категорій людей у погонах до військової служби. Досить болючим це питання було і залишається в Севастопольському гарнізоні, де на квартирному обліку перебувають майже дві з половиною тисячі військовослужбовців з родинами.
Служба: день за днем
Руслан ЛІННИК,
Південно-західні», невдоволені соціальним становищем етнічного населення в районах його компактного проживання на території «калинових», намагаються отримати від європейської та світової спільноти згоду на силове розв’язання міжетнічних проблем на прикордонній території. Одночасно висуваються територіальні претензії, здійснюється цілеспрямований інформаційний вплив. З «калиновими» у прикордонних районах створені та активно діють нелегальні центри підготовки бойовиків та озброєних груп.
На варті морських рубежів
Олексій ХРАМОВ,
На морських просторах національні інтереси нашої держави відстоюють Військово-Морські Сили ЗС України, зокрема, й наймолодша їх бойова одиниця — корвет «Тернопіль». За шість років у бойовому складі флоту моряки цього корабля неодноразово сприяли зміцненню авторитету держави і українського війська.
Вітчизняний ОПК
Роман БАКУМЕНКО,
Збройні Сили України, як і будь-яке військо, потребують постійного переозброєння. І, до речі, маючи чималий потенціал у проектуванні та виробництві окремих зразків ОВТ, проблему вдається таки зрушувати.
Шлях державотворення
Розмову вела Ірина ГОЛОД,
Понад два десятки років тому ніхто й не знав, як саме розгортатиметься державницьке будівництво нашої країни, але в те, що Україна буде незалежною, Лариса Павлівна Скорик вірила з молодих років. Жодного разу не засумнівавшись у своєму переконанні, вона, у певному сенсі, стала зодчим української незалежності.
Як це було
Сергій ЗЯТЬЄВ,
З проголошенням Україною незалежності на історичну Батьківщину повернулися десятки тисяч її синів, що проходили військову службу за тисячі кілометрів від рідної землі.

Немає коментарів: