середу, червня 18, 2014

ЦЕНА "ПРОФЕССИОНАЛИЗМА" ПОНАД 40-КА УКРАИНСКИХ ГЕНЕРАЛОВ- ПРЕДАТЕЛЬСТВО СВОЕГО НАРОДА!

Понад 40 українських генералів співпрацює з ФСБ, - депутат

На сході правоохоронці чинять перешкоди в допомозі армії
Народний депутат України Юрій Сиротюк повідомив, що під час поїздки на Донбас українські спецслужби перешкоджали гуманітарним місіям громадян, які везуть допомогу солдатам.
Юрій Сиротюк. Фото: narodua.com
інші новини:
    Про це він сказав сьогодні на брифінгу, інформує кореспондент iPress.ua.
    Сиротюка вразила поведінка бійців "Альфи" та представників СБУ, які намагалися обшукати його при в'їзді в Харків. За його словами, вони чинять неймовірні перешкоди добровільним гуманітарним місіям українських громадян, які везуть допомогу українським військовим.

    "Такого обшуку ми не побачили навіть у Слов'янську",  – сказав він.
    До того ж Сиротюк наголосив, що давши хабар, на схід можна перевести зброю.
    "Ми дізналися, що за гроші можна домовитися з певними військовими посадовцями, щоб перевести зброю", - сказав він.
    Депутат наполягає на тому, щоб провести кадрові зміни в ЗСУ.
    "Є список понад 40 генералів ЗСУ, які підозрюються у співпраці з ФСБ і в корупційних діях і якщо не провести зачистки,  АТО результативним не буде", - зауважив Сиротюк.
     Він зазначив, що українським військовим зараз не вистачає навіть питтєвої води.
    "На жаль абсолютно не працює  служба тилового забезпечення. Ми не провели тендери і не встигли закупити бронежилети", - нагадав він.
    Сиротюк обурений тим, що український народ пожертвував понад млрд грн на потреби армії, а генерали, які отримують великі зарплати, не підтримують матеріально армію.
    "Чому звичайні українські громадяни вже понад мільярд гривень передали українським солдатам на схід, а генерали цього зробити не можуть, хоча й отримують зарплати в десятки тисяч гривень?», – додав він.
    Як повідомляв iPress.ua, заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар заявив про те, що станом на сьогодні, лише у Криму звільнено 12 тисяч осіб за зраду українській присязі.
    "На сьогодні це велика проблема. Особливо в Луганській і Донецькій областях. І найжахливіше те, що ці зрадники опинилися в кадровій службі МВС цих областей. Втім, такі зрадники опинилися і на Львівщині та на Тернопільщині", - заявив він.
    Та зауважив, що у Одесі звільнили 10 правоохоронців через зв'язки з екстремістами.