пʼятницю, червня 27, 2014

Віталій Чепинога: Синдром Майдану маячіє перед усіма українськими політиками

Активні користувачі соцмереж, зокрема Facebook, напевно знають Віталія Чепиногу. Не всім відомо, однак, що він був депутатом двох скликань Верховної Ради і писав тоді не смішні тексти на суржику, а спічі для самої Юлії Тимошенко.
Віталій Чепинога: Синдром Майдану маячіє перед усіма українськими політикамиМи не могли пройти впустити нагоди познайомитись з такою цікавою людиною, а Віталій охоче погодився на інтерв’ю.

- Як тобі працювалось з Тимошенко?
Я з нею працював іще з 1997 року. Є такий чувак Олесь Доній, лідер «Революції на граніті», і ми вирішили створити свою політичну силу, оскільки нас не задовольняло те, що відбувалось. І так з’явилась партія «Молода Україна». Юля була тоді в опозиції до Кучми і, хоча в неї був певний негативний бекграунд через Лазаренка, але ми до неї пішли. І з того часу я на неї працюю – 9 років прес-секретарем і потім був двічі депутатом від «Батьківщини».
З Юлею працюється сложно і інтєрєсно. В принципі, вона нормальна людина. Я не знаю її як бізнесмена, не стикався з нею з цього боку, але вона зовсім не акула хижачка, якою її намагаються зобразити. Цілком адекватна людина з своїми мінусами і плюсами.
- В чому причини її невдачі на виборах?