вівторок, вересня 16, 2014

Власть выпоняет все требования сепаратистов

Володимир Полочанінов
народний депутат, «Батьківщина», склав мандат
Два закона предложенные Порошенко: «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» ««Про недопущення переслідування та покарання осіб-учасників подій на території Донецької та Луганської областей» полностью соответствуют требованиям сепаратистов в самом начале конфликта на востоке. Это реально статус самой широкой автономии в составе Украины и с амнистией всех виновных в преступлениях + восстановление разрушенного Донбасса за счет всей Украины. Я – не против таких решений, если это выход из войны. Но я хочу понимать кто и как ответит теперь за вход в эту войну, за тысячи убитых военных и мирных граждан Украины, за разрушенный Донбасс, за ненависть друг другу не в одном поколении граждан одной страны ?! А мы даже не понимаем масштабов жертв и разрушений

А за що стояв Майдан?

Ігор Курус
журналіст, громадський діяч
Я, чесно кажучи не розумію, чи то Порошенка так підставляють, чи то він сам робить такі дурниці! Спочатку з Клімкіним затягують процес ратифікації Угоди з ЄС, тиждень тому його ставленик - генпрокурор Ярема, повідомляє, що Добкін не є сепаратистом, а сьогодні реєструють законопроект у якому «...держава гарантує недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб – учасників подій на території Донецької, Луганської областей». А за що стояв Майдан? За що гинуть наші хлопці, пане президенте?

Це угодовство, ганьба,за якою послідує нова війна з боку Росії

Тарас Стецьків
колишній народний депутат
Якщо ВР прийме закон про особливий статус окремих районів Донбасу,винесений президентом Порошенко-це означатиме узаконення російського анклаву на території України. По суті це визнання втрати суверенітету над цією територією.
Найбільш ганебні пункти цього проекту:
-недопущення переслідування бойовиків,які воювали проти України і вбивали наших солдат
-проведення дострокових місцевих виборів на окупованих землях 9 листопада,що по суті легітимізує бойовиків,даючи їм владу в регіоні
-погодження з цією новою владою призначення всіх силовиків з Києва(???)
-створення з бойовиків загонів «народної»міліції,підпорядкованих місцевій владі
-фінансування з держбюджету окупованих(знищених російською зброєю) територій
-особливий порядок економічної діяльності для рос. бізнесу в регіоні
Жодного слова в законі про роззброєння бойовиків і виведення російських військ з Донбасу. І все це на фоні продовження обстрілів і провокацій з російської сторони.
Який це мирний план? це угодовство і здача національних інтересів. Ганьба,за якою послідує нова війна з боку Росії.
Источник