неділю, жовтня 19, 2014

Я можу ввести декілька батальйонів в Київ і вирішити питання з владою, - Ярош

Але при цьому я чудово розумію, що таким чином ми прокладемо шлях до Києва Путіну і його військам
Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош приїхав до Львова на величезному джипі із номерами "ПТН-ПНХ" та, як він сам зізнався, з гранатою в кишені. За його словами, він вирушив у свою першу агітаційну поїздку Україною. Однак, якщо ситуація на східному фронті зміниться, доведеться повертатись у місце дислокації.
Я можу ввести декілька батальйонів в Київ і вирішити питання з владою - Ярош Дмитро Ярош. Фото: Андрій Поліковський / iPress.ua
В ексклюзивному бліц-інтерв'ю із iPress.ua Дмитро Ярош розповів про те, що робитиме у Верховній Раді, якщо "Правий сектор" подолає виборчий бар'єр, про відносини із теперішньою владою та легалізацію Добровольчого українського корупусу.
Ви сказали, що "Правий сектор" на межі проходження до Верховної Ради. У вас є бачення того,чим конкретно ви будете займатись у парламенті?
Ми бачимо свою місію у Верховній Раді, як місію щуки для того, щоб карасі не дрімали, щоб те верховнорадівське болото, яке на 70% скоріш за все буде перетасованою колодою, розрухати, зробити все для того, щоб ті люди все ж таки працювали на Україну, а не на власну кишеню. Звичайно, ми запропонуєм
о концептуальні речі щодо реформування силового блоку держави. І будемо спиратись на підтримку громади, бо невелика група людей без підтримки народу нічого не зможе зробити.
ДАЛЕЕ