понеділок, липня 13, 2015

В общем чисто по ленински.Чтобы погубить дело надо создать очередную ТСК

У Раді хочуть створити ТСК щодо подій у Мукачевому

13 липня, 2015 - 10:07
Уже цього тижня у Верховній Раді можуть створити тимчасову слідчу комісію щодо подій у Мукачевому. Відповідний проект постанови подав на реєстрацію народний депутат Сергій Каплін, повідомляє його прес-служба.
«За інформацією ЗМІ, справжньою причиною виникнення конфлікту може бути намагання перерозподілити управління контрабандою тютюнових виробів, яка активно покривається керівниками правоохоронних органів Закарпатської області.
Саме тому, пропонується створити ТСК з питань розслідування фактів покривання керівниками правоохоронних органів Закарпатської області контрабанди тютюнових виробів, що призвели до збройних сутичок з представниками добровольчих батальйонів військово-політичного руху «Правий сектор», встановлення винних та невідворотності покарання», - йдеться у проекті постанови.
«Зараз окремі політики повторюють помилку Януковича, який тримав до останнього Захарченка, потім Азарова. Послідовність може бути такою, що вперті спроби Яценюка та олігархів-спонсорів «Народного Фронту» зберегти собі міністра МВС - призведуть до Майдану-3. Об'єктивно, Аваков не зміг навести порядок у взаємодії з батальйонами, не знайшов мудрої формули, не дав алгоритм Парламенту. Мукачеве - це наслідок! Двох АТО країна не витримає», - заявляє Каплін.
Джерело: День