суботу, липня 11, 2015

Провалят? ОБЯЗАТЕЛЬНО ПРОВАЛЯТ...


Два дуже важливих закони з точки зору боротьби з корупцією будуть голосуватися в Раді. Перший - це проект, який забороняє випускати під заставу хабарників і другий - законопроект, згідно з яким стає практично неможливо заховати майно корупціонерів.
Закон був підготовлений кращими антикорупційними активістами України і він полегшує доступ до інформації про нерухоме майно посадових осіб. В результаті, ввівши прізвище чиновника, з реєстру речових прав на нерухоме майно, кожен журналіст чи громадянин зможе дізнатися про дату придбання квартири або будинку, місто і область (крім точної адреси і номера квартири, що є способом захисту від шахраїв і зловмисників). Аналогічно - із земельними ділянками.
Зараз, проти цих законопроектів ведеться активне лобіювання і дуже важливо, щоб депутати послухали заклик суспільства.


Два очень важных закона с точки зрения борьбы с коррупцией будут голосоваться в Раде. Первый - это проект, который запрещает выпускать под залог взяточников, и второй - законопроект, согласно которому становится практически невозможно спрятать имущество коррупционеров.
Закон был подготовлен лучшими антикоррупционными активистами Украины, и он облегчает доступ к информации о недвижимом имуществе должностных лиц. В результате, введя фамилию чиновника, из реестра вещных прав на недвижимое имущество, каждый журналист или гражданин сможет узнать про дату приобретения квартиры или дома, город и область (кроме точного адреса и номера квартиры, что является способом защиты от мошенников и злоумышленников). Аналогично - с земельными участками.
Сейчас, против этих законопроектов ведется активное лоббирование и очень важно, чтобы депутаты послушали зов общества.