неділю, липня 12, 2015

Призываем арестовать тех,кто уже сбежал как это заведено сегодня в Украине...

Ярош закликав продовжити акції «ПС» до арешту Ланьо та Медведчука

Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош закликав продовжувати безстрокові акції до арешту народного депутата Михайла Ланьо, Віктора Медведчука, відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та всього керівництва закарапатських силових структур.
Саме вони, на переконання «ПС» є винними у перестрілці та загибелі людей у Мукачевому.
«Провід ВПР Правий Сектор вирішив: Для недопущення кровопролиття, терміново до місця подій виїхати Провіднику ПС Дмитру Ярошу, Командиру ДУК ПС Андрію Стемпіцькому та керівнику Партії Андрію Тарасенку для сприяння забезпеченню проведення об’єктивного та неупередженого розслідування подій, що відбулися у м. Мукачевому 11.07.2015 року, оскільки ми переконані, що наші побратими діяли в рамках необхідної оборони», – написав Ярош у Facebook.
Як відомо, заблоковані під Мукачевим бійці ПС заявили, що готові здатися тільки у випадку прямого наказу Дмитра Яроша, а також за умови, що їх відправлять відразу в Київ в СБУ.
За фактом інциденту у Мукачевому прокуратура Закарпатської області відкрила кримінальні провадження за попередньою правовою кваліфікацією «терористичний акт» та «створення злочинної організації».