неділю, липня 12, 2015

По событиям в Мукачево..

Во Львове представители "Правого сектора" и другие активисты блокируют выезд из города, чтобы помешать военным проехать в Мукачево

Подробности-источник 

Лідер Івано-Франківського обласного Правого сектора Андрій Подільський пояснив: вони хочуть висловити підтримку тим хлопцям, які зараз оточені; вимагають звільнення Міністра МВС і голови Закарпатської ОДА та покарання для винуватця – депутата Михайла Ланя, пише ГК.
«Вимагаємо, щоб всі люди, які вчинили дії проти українських патріотів були покарані, - акцентував Подільський. – Для цього ми готові піти на будь-які максимально адекватні дії. Наразі влада продемонструвала, що називає патріотів бандидами. А я чомусь думаю, що хлопці не здадуться просто так... Але ми зобов’язані перемогти».
Подробности -источник
У Дніпропетровську у ніч на 12 липня під будівлею обласної міліції відбувається акція протесту проти дій правоохоронців у Мукачевому на Закарпатті.
За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, станом на 23:00 11 липня в акції брало участь більше ста людей – активісти «Правого сектору», бійці АТО, члени дніпропетровського Автомайдану, об’єднання ветеранів-афганців «Гідність і воля»,
Подробности- источник