вівторок, липня 14, 2015

Інформаційне сміття для наївних


На запитання про те, в якому державному устрої ми живемо можна почути різні відповіді, але у більшості думаючого населення вже давно склалося чітке враження того, що ми живемо саме у мафіозній державі, чи то пак — мафіозна монархія.
11 липня всі ми почули чергову тривожну новину, на цей раз з дуже незвичного місця — Мукачево, в тихому на перший погляд містечку "бійці ПС вчинили стрілянину". Розповіли нам з екранів (при чому першими це зробили саме сепаратистські ЗМІ, які випадково гуляли біля траси на під'їзді до міста), далі пішли нові вкиди і "думки". Причому досі лишається чітке враження того, що більшість з них прийшла десь з-за східного кордону. Переділ влади, зон "кришування", дебош... Що ми тільки не чули і не читали. Загалом ми знову бачимо торжество "бабла" над розумом і відсутність бажання думати. Ніхто вже і не згадає зараз про боротьбу цих хлопців з вирубкою лісів чи незаконними кар'єрами в Закарпатському регіоні рік тому, всі забули про подвиги Закарпатського запбату ДУК, що пройшли пекло боїв сектору "Б". Навіщо щось згадувати, якщо є 5-й канал?

Чому ми всі жаліємося на владу, державу, неадекватні процеси - як на фронті, так і в економічній сфері, але коли хтось починає боротьбу, то весь наш негатив виливається саме на них і ми знову ведемось на поводу у тих, хто зрадив нас? Я згадую слова одного військового, що повернувся на ротацію зі сходу: "А ти з ПС, так? О, пам'ятаю ваші хлопці з нами були... почав лупити град, я обертаюсь, всі мої поховалися хто куди, а ваші з ДУКу стоять як і стояли". Правосекторівці - люди, які ризикують життям за Україну, навіть там, зараз, в Карпатських лісах!
Загалом перестрілка в Мукачево була свого роду хорошим дзвіночком і, аби виправдати свою мафіозну систему, "писакам" Авакова доводиться значно попітніти. Сьогодні з'явився якийсь примарний хлопчик, що гуляв на околицях якогось примарного села для того, щоб очорнити наш рух... Кремлівські друзі підкинуть ще своїх "фактів" і ми почуємо нову історію про "розпятого мальчіка в трусіках"... Спільні риси стають все більш видимі.
Інша цікава новина - це вбивство російського сепаратиста, яке так намагаються не випустити наші "ЗМІ" за рамки кількох незалежних пабліків у соцмережах. Чи є це доказом того, що Путніські бандити працюють на наш антиукраїнський режим, чи побачимо ми їх завтра на вулицях Києва, у випадку чергової хвилі громадської непокори новій зграї бариг та крадіїв у костюмах? Весь інтернет буяє доказами антиукраїнської діяльності Медведчука, Ланьо, мукачевської міліції, але всі сили кинуті саме на пошуки кількох вояків, що насмілилися таки повернутися до дому і почати боротьбу з терористами там.
источник