понеділок, листопада 02, 2015

Задовбало (ВІДЕО)

Вчора під час зустрічі з громадою Люксембургу мене, звичайно ж, запитали про ситуацію, яка зараз відбувається довкола арешту Корбана, пише Руслана Лижичко в блозі на "Українській правді".
Яка моя думка з цього приводу?
Між Порошенком і Коломойським почалися розборки з позиції сили. Це виглядає як суто особистісні розборки – один олігарх (Порошенко) витісняє іншого (Коломойського), заручившись негласною підтримкою Заходу, і маючи велику сатисфакцію на такі дії з північного Сходу, але глобально все серйозніше.
Це моя особиста думка. Я вільна людина і можу дозволити собі говорити те, що я думаю.
Я вважаю, що могли хоча би в такий непростий період поступитися якимись речами і не робити те, що вони роблять. Це я про владу. Я не думаю, що це верховенство права. Якби ж вони самі відмовилися від таких методів, у яких звинувачують зараз інших, тоді би я повірила, що справедливо посадили одного, другого, третього...
Якщо ж вони саджають одного, а при цьому самі користуються тими ж самими методами, я називаю це розправою. Це використання Адмінресурсу. По суті, це те саме, що зробив свого часу Янукович, посадивши Тимошенко.
Продолжение-источник