суботу, грудня 12, 2015

КТО ЕСТЬ КТО.НАРОДНЫЙ ДЕПУТАТ ОЛЕГ БАРНА.

Нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Олег Барна нападом на прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка привернув до себе загальну увагу, але в "послужному" списку нардепа за довгі роки громадської та політичної діяльності накопичилося чимало помітних історій. Барна не скупиться на лайку, бере участь у численних акціях і пікетах, активно коментує все, що відбувається у своєму Facebook.

1. Спортивне минуле. У 1994-1995 роках ставав срібним призером Чемпіонату України із зимового поліетилену (стрільба, лижна гонка, підтягування на перекладині) і брав участь у міжнародних змаганнях у складі української збірної.

2. Перекрив дорогу міжнародного поїзду. Політичну кар'єру почав у Тернопільській області, звідки родом, зараз його рідний брат очолює Тернопільську ОДА. Протягом восьми років Олег Барна очолював Нагірнянскій селищна рада. Тоді політик звернувся до того, що перекрив рейки і зупинив потяг "Москва-Софія". Таким чином боровся, щоб борги за комунальні платежі бюджетників виплачувалися не з селищної, а з районного бюджету.

3. Поранений на Евромайдане. Депутат брав активну участь у подіях євромайдан і на Тернопільщині, і в Києві. Під час протистоянь в Маріїнському парку 18 лютого 2014 отримав поранення голови і вибите плече.

4. Учасник АТО. Барна брав участь у АТО на Сході у складі 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади. Позивний Барни - "Дядя Олег", був командиром міномета.

5. 23 року викладацького стажу. Аж до обрання нардепом у 2014 році Барна працював учителем у школі, з цією посадою поєднував громадську діяльність. Викладав політик математику, фізику, інформатику та допризовну підготовку.

6. Обматюкав Путіна з трибуни ВР. Під час виступу за трибуною Ради щодо теракту в Волновасі Барна звинувачував президента Росії у спонсоруванні терористів на Донбасі і так розійшовся, що назвав Путіна "Х ** лом". У залі аплодували, а голова ВР Гройсман закликав дотримуватися регламенту.

читать дальше