неділю, квітня 03, 2016

Не всё так гладко в "царя Петра".

Украинские журналисты в сотрудничестве с Международным консорциумом журналистов-расследователей вслед за разоблачениями по президенту России Владимиру Путину анонсировали расследование офшорных тайн президента Украины Петра Порошенко. Об этом пишет журналист Дмитрий Гнап на своей странице в Facebook.
" Святослав Цеголко, віддаю вам належне. На відміну від прес-секретаря російського президента, ви не впали в істерику. Хоча, як і Путін, Петро Порошенко теж отримав перелік питань про його офшорні компанії. Ці питання з конкретними назвами фірм, поставило Слідство.Інфо спільно з колегами з Міжнародного консорціуму журналістів-розслідувачів. Адміністрація українського президента вибрала тактику мовчати і вичікувати. Ок, лишилось кілька днів, і після виходу розслідування моєї колеги Anna Babinets вам таки доведеться розповісти як насправді виглядає дуже "сліпий" траст президента Порошенка на сонячних островах.
Так само, як доведеться коментувати свої зв'язки з бізнесом одеському меру Труханову. Який через прес-секретаря з презирством переказав відмову про інтерв'ю. 3-го квітня, ввечері, журналісти різних країн одночасно публікують розслідування про офшорні таємниці політиків найвищого рівня. Кожен в своїй країні. Слідство.Інфо першу частину свого розслідування представить на Громадському, UA:Першому та каналі "24". Не пропустіть. І дякую за репост.

Немає коментарів: