пʼятницю, квітня 08, 2016

США представляють найсучасніший у світі бомбардувальник, який зупинить Росію

 Світовий дебют винищувача-бомбардувальника F-35 Lightning II на майбутніх авіасалонах у Великій Британії є частиною американської стратегії стримування. Про це повідомляє Defense News з посиланням на командувача ВПС США в Європі і Африці генерала Френка Горенца. Відзначається, що Горенц не назвав у цьому контексті безпосередньо Росію, але підкреслив, що поява F-35 на авіашоу продемонструє американським союзникам "готовність і здатність" США протистояти противникам. За його словами, F-35 "сам по собі" дозволить підвищити рівень стримування. Демонстрація літака на Королівському міжнародному авіасалоні і в Фарнборо дасть зрозуміти, що "це вже не модель, а реальна одиниця озброєння", - сказав командувач ВПС США.

читать дальше
США представляють найсучасніший у світі бомбардувальник, який зупинить Росію Світовий дебют винищувача-бомбардувальника F-35 Lightning II на майбутніх авіасалонах у Великій Британії є частиною американської стратегії стримування. Про це повідомляє Defense News з посиланням на командувача ВПС США в Європі і Африці генерала Френка Горенца. Відзначається, що Горенц не назвав у цьому контексті безпосередньо Росію, але підкреслив, що поява F-35 на авіашоу продемонструє американським союзникам "готовність і здатність" США протистояти противникам. За його словами, F-35 "сам по собі" дозволить підвищити рівень стримування. Демонстрація літака на Королівському міжнародному авіасалоні і в Фарнборо дасть зрозуміти, що "це вже не модель, а реальна одиниця озброєння", - сказав командувач ВПС США.

Источник: http://www.milnavigator.com/uk/ssha-predstavlyayut-samyj-sovremennyj-v-mire-bombardirovshhik-kotoryj-ostanovit-rossiyu/

Немає коментарів: