вівторок, квітня 05, 2016

Стали відомі посади і місця служби генералів Росії, які воювали в Донбасі

Розвідка зібрала дані щодо російських генералів, які брали участь у збройних конфліктах на окупованих територіях упродовж 2014-2015 років/ Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
Наразі розвідка оприлюднила дані стосовно трьох командуючих. Це генерал-майор Сергій Кузовлєв, генерал-лейтенант Сергій Юдін та генерал-майор ЗС РФ Олег Цеков.
Кузовлєв командував 2 АК (Луганськ) ЗС Росії з кінця 2014 року до весни 2015 року, а наразі призначений на посаду командувача 20 армії міста Вороніж Західного ВО (м. Санкт-Петербург) Росії.

Його на посаді замінив Юдін, який командував 2 АК впродовж минулого року, а наразі є начальником організаційно-мобілізаційного управління Західного ВО міста Санкт-Петербург.
Цеков ж був командиром 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК в останні місяці 2014 року до весни минулого року. Зараз він повернувся на посаду командира 200 окремої мотострілецької бригади (н.п. Печенга, Мурманська обл.) Берегових військ Північного флоту ВМФ Росії. Понад те, Цекова нагородили званням "генерал-майор" указом Путіна від 21.02.2015 року №91 саме за участь у військовому конфлікті на Донбасі.
Уся знайдена інформація буде відправлена на розгляд до Міжнародного кримінального суду, а також членам НАТО і ЄС для подальшого розширення "санкційного" списку.

Немає коментарів: