понеділок, квітня 04, 2016

Лікарняні щури-негідники,яких не карає ця влада..

Лікарняне: хто продає «бронь» негідникам?  
Лікарняне. То самий надійний бункер, «чік-чік, я в домику», гоголівське магічне коло проти мертвяків... Замість крейди – папірець з липовим діагнозом і продажною печаткою. Бронь від допитів/запитів/атестацій/звільнень.

Чиновник із львівської залізниці, який змушував своїх підлеглих вигрібати гівно з каналізації на своєму подвір’ї і які загинули в тій вигрібній ямі, з вересня на лікарняному! Пів року «слабує». Його не можуть допитати і не можуть звільнити...


Викладач львівського військового вишу, який вдарив курсанта так, що тому вирізали селезінку, після розголосу в ЗМІ втік... правильно – на лікарняне.

І таке в моїй репортерській практиці часто буває.

Кому тут «пред’яву» пред’явити? Ну, не цим «хворим» щурам. А кому? Законодавцям, які такими законами перетворили захист на безкарність. Бо ж мають бути якісь методи проти зловживання лікарняним.

А, може, лікарям? Таки лікарям. Бо якби не їхній синдром перманентної втрати совісті, то лікарняне не було би товаром, який може будь-хто купити. І найстрашніше, що цей бізнес не лише є прямою корупцією, а ще й не дає запрацювати принципу справедливості у суспільстві. І той лікар, який продає «бронь» здоровій людині, не розуміє, що завтра його можуть скривдити, а колега лікар із сусіднього кабінету продасть листок непрацездатності його кривднику. І цим позбавить його шансу на встановлення хоч якоїсь справедливості. 
источник

Немає коментарів: