пʼятницю, травня 27, 2016

Чи бути Донбасу поза Україною і чому?(закінчення)

Незалежна Українська держава. 90-і роки. 
 Я не буду в цій статті про це розповідати, бо це матеріал не для однієї статті, що відбувалося в донецькому регіоні в часи прихватизації і переділу награбованих багатств, які належали всьому народу. Це були страшні часи. Але саме вони сформували тих, що, згодом, стали кістяком Партії регіонів, створеної за активної участі російських спецслужб, про що, нещодавно, вголос сказав Президент Російської федерації Путін.
Прихід донецьких до влади в Україні. Про це я також не буду тут широко розповідати, бо це треба буде ще вивчити історикам і слідчим, адже цей прихід попахує чистим криміналом.
Я хочу тільки сказати одне, що в усі часи існування незалежної України, хто б не приходив до влади, опирався на представників всіх регіонів України, і з них формував уряд. Ніколи, до приходу регіоналів до влади, в областях України на керівні посади не призначалися вихідці одного регіону. А регіонали це зробили і перейшли рубікон. Бо українці стали називати нинішню владу не просто донецькою, а окупаційною донецькою. Ніколи при переході влади від одного блоку партій до іншого попередників не садовили до в’язниць, по надуманих і не доведених юридично мотивах. Ця ж влада перейшла і цей рубікон. Попередників і політичних противників посадили до в’язниць.
Ніколи попередні Президенти не трималися за владу, коли бачили, що народ не бажає більше їх терпіти, і ніколи не виводили силовиків для жорстокого розгону мирних мітингів і демонстрацій. Президент від цієї влади перейшов і цей рубікон. Україна у вогні, поки що вогнищ багать біля яких гріються учасники супротиву, та вогнищ із шин, які створюючи суцільну пелену із диму не дають можливості до активних дій озброєних загонів по охороні цієї влади. Поки що немає вогнищ пожежі громадянської війни. Слава Богу, цей рубікон влада ще не перейшла.
Кінець. Отож донецька влада добилася того, чого не могла добитися жодна попередня влада – вона об’єднала Україну…проти себе і за свою честь та  світле майбутнє. Об’єдналися захід, північ, центр і південь, навіть на сході в Донбасі є вогнища супротиву, але все ж слід визнати, що Донбас свідомо чи не свідомо підтримує цю владу, бо вона його, рідна влада.. Отож дні донецької влади злічені, та щоб зупинити громадянську війну українцям прийдеться погодитися на відщеплення Донбасу від України і створенням там своєї донецької держави. Адже влада, донецькі розуміють, що якщо здадуть свої владні повноваження, то в Україні їх будуть судити за всі ті злочини, що вони накоїли за роки свого правління. А так, в своїй державі, їх судити не будуть. А судити прийшлося б не десятки, а сотні тисяч малих і великих виконавців злочинів. Це не один рік слідчих дій і судових процесів. То чи потрібно це Україні? Звісно що ні. Тож, найрозумніше буде не заважати відщепленню Донбасу від України. А як це зробити? Найкраще і найдемократичніше через всенародний референдум, давши можливість Донбасу відокремитися від України. І це було б символічно.
Україна дивує світ. У 1994 році Україна добровільно відмовилася від ядерної зброї і вже у грудні цього року підписала Договір про нерозповсюдження, як без’ядерна  держава чим вперше дуже здивувала світ. А вже через десять років, у грудні  2004 року Україна вдруге здивувала світ ненасильницькими супротивом сотень тисяч людей – Майданом. І ось знову пройшло майже 10 років, то може ми в третє здивуємо світ погодившись на мирне від’єднання малоросів Донбасу від України через всенародний референдум. Не хочуть жити разом з українцями в одній державі, то нехай собі живуть окремо.
Читать полностью: http://h.ua/story/398470/#ixzz49YcVSSYq

Немає коментарів: