неділю, січня 29, 2017

“Якби не тупість…” Скрипка пояснив, чому Україна досі не поборола “русскій мір”

Українці давно б дали відсіч Росії та побороли корупцію у країні, якби вміли і хотіли аналізувати події, що відбуваються навколо них.Таку думку в інтерв’ю виданню Оnline.ua висловив співак, лідер гурту “ВВ” Олег Скрипка.Передає “Обозреватель”.В Україні триває активна боротьба тупості проти справедливості, де переважно виграє перша.Окрім цього, українці не звертають увагу на інших “соціальних паразитів”."Ми маємо властивість не піднімати очі до неба чи мінімально аналізувати події, які навколо. Тому соціальні паразити нас муштрують”, – висловився Скрипка.

Крім того, за його словами, в Україні точиться запекла боротьба тупості проти справедливості. Але нажаль, переважно виграє перша.
“Одна розумна людина дуже давно описала нашу українську ноосферу. Вона сказала, що це вічна боротьба тупості проти справедливості. І якби не наша тупість, ми б розібралися з “руським миром”, з корупцією дуже легко”, – наголосив музикант.
Нагадаємо, портал “Знай.ua” повідомляв, екс-депутат Держдуми Ілля Новіков дав пораду українцям, як повернути Донбас Україні.

Немає коментарів: