неділю, лютого 19, 2017

Наші хлопці гинуть, захищаючи торгівлю і бариші, зароблені на цій кривавій торгівлі.


"Виступ нашого опухлого кондитера в Мюнхені коментувати гидко, але все-таки. Для подальшого розуміння, що відбувається. Знову він варнякав про Мінськ і про те, що саме санкції змусять Росію виконувати Мінські домовленості.
Вже практично всі, в тому числі і західні наші партнери, визнали, хто в голос, хто про себе, що Мінські домовленості - це туфта. Нормандський формат збирається в останній раз перед виборами у Франції і Німеччині. І тільки наш кондитер продовжує волати про домовленості і про санкції.
Ось він сидить там і патякає про санкції, які, без сумніву, потрібні. І санкції проти Росії були введені. Ким? Європою і Сполученими Штатами. Що ж Україна, яка страждає чи то від війни, чи то від тупо організованої операції, коли третій рік терористів ловлять і зловити не можуть? А, поки ловлять, годують, освітлюють і утеплюють. І, зауважте, все в борг. Розплатяться, коли ордловскі терористи в Раду зайдуть і почнуть бабло рубати нарівні з тими, хто у нас біля керма і біля годівниці.

Отже, найголовнішим торговельним партнером України в 2016 році була Росія. В Україні працюють і процвітають безліч російських банків, що становлять 40% від числа всіх банків України. Це при постійній тенденції на подальше скорочення частки українських банків. 70 українських стратегічних підприємств тримають свої рахунки і ведуть розрахунки через російські банки. І ця людина за назвою "президент" від когось вимагає санкцій? Йому що, здається, що тільки йому дозволено торгувати з Росією, в тому числі і продукцією зі своїх заводиків і фабричок на території агресора ?! Як то кажуть, що дозволено Юпітеру, не дозволено бику. Іншими словами, «бик» повинен себе обмежувати, поки «Юпітер» жере в чотири горлянки. І як Європа цього «Юпітера» ще терпить ?! Чи не здається нашому вінценосному небожителю, що саме через його політику з подвійними і потрійними стандартами, все менше країн хочуть мати справу з Україною, і все більше хочуть домовлятися з Росією? У тебе вся країна гуде про твою скандальну торгівлю з окупантами, а ти там про подальші санкції блеєш ?! Чи не свої, чужі. Ось так наш президент робить все для того, що санкції з Росії поступово були зняті. Краще за нього,ніхто з цим завданням поки не справляється.
Ще одне. Там Мушак озвучив цікаву інформацію на 112. Його Червоненко трохи притиснув своїм допитом із пристрастю, ну і Мушак видав, що ж таке схема «Роттердам +». В тому числі. Буду писати з голосу, тому що сама деталей не знаю. Якщо хто в курсі, поділіться. Ахметовський ДТЕК в 2015 році був банкрутом. Хтось (Мушак,хто не сказав), купив борги цієї фірми за 70%. З тих пір, новий господар,або партнер, наповнює ДТЕК змістом, тобто баблом, змусивши всю країну платити за вугілля з ахметівських шахт, замість того, щоб включити кілька додаткових блоків, наприклад, на Запорізькій АЕС. За останній рік, вартість акцій ПЕК злетіли в три рази. Хто новий партнер Ахметова ?Яценюк ,чи сам Порошенко? Чи обидва? Хто поставив всю країну на коліна? І хто тепер нас лякає тим, що, якщо ахметовскі заводи стануть- 300 тис. людей втратять робочі місця? Хто позбавив країну гідності ?! Тому що торгувати з ворогом - це ганьба! Тому що в такому випадку жертви, які приносить український народ на фронті, знецінюються. Тому що виходить, що наші хлопці гинуть, захищаючи торгівлю і бариші, зароблені на цій кривавій торгівлі.
Господи, так збагачуватися, ніякі храми і церкви на панських садибах не допоможуть. Це вже навіки проклятим бути ..."
Перевод на украинский Володимир Големба.

Немає коментарів: