середу, березня 29, 2017

О Верховном Главкоме замолвите слово!


Державний зрадник, моральна потвора і паскудний боягуз, який на посаді Головнокомандуючого привів нашу армію до жахливих поразок, який ні на що не спроможний, окрім брехні, лицемірстаа і дволикості космічних масштабів, Петро Олексійович Порошенко, фактично заступився за такого ж самого зрадника і мерзотника, як і він сам, генерала Назарова. Того генерала, який послав на вірну смерть 49 військових на ІЛ-76, в Луганський аеропорт влітку 2014 року і якого суд засудив на 7 років ув'язнення за цей злочин.
Як Президент держави, тобто, вища посадова особа в країні, Порошенко не мав і не має право публічно давати оцінку рішенню суду. Тим більше, до вступу вироку в законну силу. Такі дії Порошенка не можна розцінювати інакше, як тиск і залякування своїм негативним ставленням до вироку суду першої інстанції, суддів майбутнього апеляційного суду.


Щодо ініціативи Петра Олексійовича по створенню військових судів, то треба розуміти, що ця ідея в умовах злочинного режиму Порошенка призведе до появи чергового ручного судового органу, який влада буде використовувати виключно за своїм розумінням.
Чомусь, поки суди саджали по тюрмах рядових військовослужбовців по сфальсіфікованим справам, Петра Олексійовича все задовільняло. Але, як тільки тюрма стала загрожувати вірним Порошенку паскудам з генеральскими лампасами, Петро Олексійович занервував. Він гострим, корупційним нюхом відчув, що слідом за Назаровим може піти Муженко. А потім і він сам.
Діючим режимом в країні розпочате м'яке, але наполегливе закручування гайок по завєтам північного диктатора Хуйла Володимировича.
І якщо не відсторонити від влади банду клептократів на чолі з Порошенком як можна скоріше, ми таки перетворимося на пропутінську Новоросію зі своїм, шоколадно- карамельним Путіним.
Олександр Ружанський

Немає коментарів: