четвер, березня 16, 2017

У ГАРАНТА УКРАИНЫ ДВА КРЫЛА..ОДНО КОРРУПЦИОННОЕ ,ВТОРОЕ РОССИЙСКОЕ


Доброго ранку, Петро Олексійович.
Вчора Ваші торгові партнери 90 разів відкривали вогонь по українським військам. 4 українських воїна були поранені. Але ж це не привід щоб припиняти торгівлю? Адже це "наші люди" і якщо їх позбавити роботи то "вони поповнять лави" інших ваших торгових партнерів і "підуть вбивати" українців?
Петро Олексійович, ви вчора заявили, що починаєте все блокувати самі. Щоправда, тимчасово. Поки "республіканці" (як ви стали тепер їх називати) не повернуть "націоналізовані підприємства" їх власникам. Ахметову, Фірташу, російському мільярдерові Нунсенкису і Зовнішекономбанку РФ. Повернути то не важко, пане президенте, тому що всі ці "націоналізації" - фейк. Інформаційна локшина ФСБ на вуха українцям. Ну повернуть. А далі то що? Знову торгуємо, а інші воюють?

Ще одне питання Петро Олексійович. Ви вчора легітимізували Блокаду рішенням РНБО. А як же закон "Про боротьбу з тероризмом" в якому порядок переміщення товарів в зоні АТО визначається постановою Кабміну? А діюча постанова Кабміну дозволяє все перевезення. А зупиняти їх рішенням РНБО у вас повноважень немає, пане президенте. У вашого Гройсмана є. У вашей більшості в Раді у. А у вас немає. У нас парламентсько-президентська республіка, забули? Або знов, як зазвичай, продукуєте фейки для українського народу?
Добре, давайте закінчувати, бо люди ще з ранку кави не пили і довгі тексти не сприймають. Петро Олексійович, ви вчора сказали що "сценарій блокади писався не в Україні". Чудові слова, пане президенте. Коротко і ясно. У мене зустрічне запитання. А де писався сценарій здачі Криму без єдиного пострілу? Сценарій здачі Донбасу 20.000 гарнізоном міліції та СБУ? В якій країні писався сценарій виходу колони Гиркина - Стрєлкова зі Слов'янська? Сценарій Іловайська та Дебальцеве? Сценарій незаконного збагачення тисяч "українських" депутатів, прокурорів, суддів, чиновників? В якій країні написаний сценарій вашого особистого збагачення на державній службі з 1998 року? А податки в бюджет РФ з Липецької фабрики ви платите за сценарієм США? Канади? Зімбабве? Гарну тему ви підняли, Петро Олексійович.
І про два крила можна я наостанок? "Є два крила", як ви сказали вчора в своїй епохальній мови за Блокаду і проти Блокадників. Одне крило - демократія, інше - порядок. Буде це, сказали ви, і Україна полетить. Це не так, пане президенте. Ваші реальні два крила зовсім інші. Одне крило - корупційне. Інше крило -російське. І обома махає жадібність і путін. Так от у мене для вас погана новина, пане президенте. В ту сторону куди ви хочите приземлити Україну ніхто вже не летить. Крім вас і всіх ваших фейків. Українці масово здають квитки на ваш рейс назад в касу. Тому що наш рейс - він зовсім в іншу сторону.
Добраніч і удачі, пане президенте.
Доброго ранку, Україна!

Немає коментарів: