понеділок, березня 20, 2017

Пишіть, шура, пишіть.

Семен Семенченко
Доброго ранку Петро Олексійович. 
Вчора ваші торгові партнери здійснили 19 обстрілів позицій українських військ і поранили двох наших воїнів. Але ж це не привід припиняти торгівлю? Адже коли "повернуть" підприємства агентам ФСБ Фірташу, Ахметову, Новинському, російським мільярдерам і Зовнішекономбанку РФ то ви скасуєте свій Указ і знову почнете торгувати?
Петро Олексійович, сьогодні хотів написати про дві речі. Про донецьких "поліцейських", які підписали лист щоб посадити Парасюка і про збитки Держави від Блокади.
Насамперед хотів би подякувати вам за список "500 поліцейських Донеччини". Добре що Амброськин склав цей список, це фактично явка з повинною, тепер треба перевірити їх за останні 10 років на кримінал , контрабанду і корупцію. Можна продовжити збирати підписи? Будь ласка! Нехай підпишуться всі, хто в системі криміналу МВС. Ви підете Петро Олексійович, а списки учасників незаконних дій залишаться. Такі списки нам дуже знадобляться. Тому попросіть ваших друзів з МВС не зупинятися. Пишіть, шура, пишіть.

По "збитки України". Петро Олексійович, Ви і ваші балакучі голови два місяці нам розповідали казки про 36 мільярдів гривень, 4 мільярди доларів, курс долара "який злетить до небес". Тепер з'ясовується що це фейк. Поки вимальовується 1.6 мільярда гривень. Поки що. Хоча я впевнений, що у результаті збитків не буде взагалі. Тому що всі підприємства накрывшиеся мідним тазом у окупанта є БОРЖНИКАМИ за воду, електроенергію, газ. А які суми вони витягали з бюджету через кримінальні схеми повернення ПДВ нам ще належить дізнатися. Тому всім "фахівцям", депутатам і лідерів громадської думки разгоняющим фейки про збитки хочу запропонувати подумати. Якими клоунами ви будете виглядати в очах українського суспільства коли брехня вилізе, а Петро Олексійович в черговий раз вас кине і переобуется? Отож..
Ну і останнє. А хто підраховував збитки ЛДНР від Блокади? І хто перекладав ці цифри в життя наших військових? На війні все міряється життями людей, Петро Олексійович. Про це не подбали ви, але це добре порахували Ветерани Війни за Незалежність. Блокада торгівлі з окупантами триває. У нас проблема з урядом і президентом, але немає проблем з українцями. Наше суспільство дуже добре самоорганізовується.
Прорвемося! Не в перший раз.
Все буде добре
Спокійної ночі Петро Олексійович.
Доброго ранку Україна!

Немає коментарів: