неділю, червня 18, 2017

Як же так, "брати"? Топчите українську землю своїм забрудненим солдатським чобітом,убиваєте,грабуєте ,і іще ворогами нас вважаєте.

Число росіян, які вважають Україну ворогом, досягло максимуму за весь час досліджень. 50% опитаних в цьому році вважають українців одними з головних ворогів. В 2015 році цей показник був меншим - 37%, а в 2016 році - 48%.Про це говорять дослідження "Левада-центр".Лідером списку "вороже налаштованих країн" залишаються США. Близько 70% росіян вважають їх ворогом, однак цей показник знижується за останні роки.Крім того, 24% респондентів вважають ворожими Німеччину, Латвію і Литву. При цьому близько половини опитаних громадян Росії впевнені, що Москва знаходиться в міжнародній ізоляції. Приблизно стільки ж вважають зворотне.Туреччина в цьому році опустилася на 11-е місце. В 2016 році вона була в списку "ворогів" на третьому місці.Друзями росіяни назвали Білорусь, Китай, Казахстан, Сирію та Індію.10 років тому Україна займала шосте місце в списку ворогів Росії.
 Усім нам треба Памятайте 
Росія - ворог України №1. Це потрібно знати всім українцям. Потрібно проводити інформаційну роботу серед занадто толерантних і необізнаних українців щодо того, що РФ нам ніколи не була і не буде не тільки другом, але й союзником. Навіть тимчасовим.
Вячеслав Мазуренко

Немає коментарів: