понеділок, листопада 06, 2017

РОССИЯНАМ НА ЗАМЕТКУ. 26 ЦАРЕЙ,ВОЖДЕЙ ИЗ НИХ УБИЛИ 16. В США-45 ПРЕЗИДЕНТОВ-ИЗ НИХ 4-ро УБИТЫХ.

Про країну з високою ймовірністю насильницької смерті правителів
Івана Грозного, першого московітського царя, отруїли ртуттю під виглядом лікування від сифілісу.
 Його синуля Федір Іванович ґиґнув якоюсь дивною смертю. Ні сіло, ні впало, заговорив з кимось невидимим і загнувся тихенько за тією розмовою.
 Бориса Годунова, за свідоцтвом англійського посла, точно отруїли.
 Синулю його, Федора ІІ, зрадили і задушили разом з матір'ю. Лжедмитрія І застрелили.
 Василя Шуйського зрадили і видали полякам. У них він і помер.
 Лжедимитрія ІІ продали ханові Урусу.
 Засновник роду Романових Михайло був здихликом з народження, але теж помер від нізвідки впалої водянки. Хоча розумаки московітські лікарі сказали, що помер він від холодної води. О'как)))

Перша більш-менш природня смерть. Олексій Михайлович помер від серцевого нападу у 47 років. Хай буде друга природня смерть. Федір ІІІ отруєний власною сестрою Софією. Іван V вмер також дуже дивно. Від несподіваного параліча у 27 років. Петро І за офіційною версією застудився, рятуючи солдатів, і вмер. Хоча іноземні посли всі, як один, переконані, що його отруїли. До трупа кілька днів нікого не підпускали, поки він не почав розкладатися і не завонявся. Цим, на переконання іноземців, намагалися приховати сліди дії отрути. Катерина І померла, як і всі жінки з того огидного роду від пиятики, яка підірвала її здоров'я, що призвело до абсесу легенів. Хай буде природня смерть... Петро ІІ вмер від застуди. Пощастило пацанові... Анна Іоанівна отруєна, хоча офіційно гунділи щось про камені у нирках. Іван VІ бідолашна дитина все життя просиділа за ґратами. Застрелили під час спроби визволення за наказом Катерини ІІ Єлізавета - пиятика добила Петро ІІІ задушений коханцем Катерини ІІ Григорієм Орловим. Катерина ІІ дожила до старості і вмерла власною смертю. Павло І вбитий під час перевороту з відома власного сина. Олександр І вмер сам... Миколу І доконала звіска про взяття Севастополя і програш Кримської війни. Олександр ІІ підірваний терористами з Народної Волі. Олександр ІІІ помер від хвороби нирок. Микола ІІ разом з сім'єю розстріляний більшовиками. 16 здохлих насильницькою смертю з 26 царів. Більше половини. То що там кувікала шизонута на всю голову Захарова про американських Президентів, яких вбито було аж 4 з 45?
Джерело

Немає коментарів: