середу, листопада 15, 2017

МАРОДЕРИ "ЛЕГЕНДАРНОЇ" РАДЯНСЬКОЇ АРМІЇ НА ЧОЛІ З ГОЛОВНИМ МАРОДЕРОМ МАРШАЛОМ ЖУКОВИМ,

 За мінімальними оцінками нинішніх досліджень ФРН, взимку 1944 і навесні 1945 року радянські солдати і офіцери вбили на окупованій ними території (зазвичай зі згвалтуванням жінок і дітей, з тортурами) 120.000 цивільного населення (це не загиблі в ході бойових дій!). Ще 200.000 ні в чому не винних цивільних осіб загинули в радянських таборах, більш 250.000 померли в ході розпочатої з 3 лютого 1945 р депортації в радянське трудове рабство. Плюс нескінченно багато хто помер від окупаційної політики в одному Кенігсберзі померло від голоду і нелюдських умов «штучної блокади» при окупації за півроку 90.000 чоловік.
 З жовтня 1944 Сталін дозволив військовослужбовцям посилки з трофеями додому (генерали - 16 кг, офіцери - 10 кг, сержанти і рядові - 5 кг). Як доводять листи з фронту, це було сприйнято так, що «мародерство недвозначно дозволено вищим керівництвом». Одночасно керівництво дозволило солдатам,вбивать,ґвалтувати всіх жінок. Так, командир 153-й стрілецькій дивізії Єлісєєв оголосив військам на початку жовтня 1944 р .: «Ми йдемо в Східну Пруссію. Червоноармійцям і офіцерам надаються такі права:
 1. Знищувати будь-якого німця.
2. Вилучення майна.
3. Гвалтування жінок.
 4. Грабіж.
5. Солдати РОА в полон не беруться. На них не варто витрачати жодного патрона. Їх забивають або топчуть ногами». /BA-MA, RH 2/2684, 18.11.1944)/ Головним мародером в Радянській армії був маршал Г.К. Жуков, який прийняв капітуляцію німецького вермахту В одному повідомленні Сталіну від січня 1948 року генерал-полковник держбезпеки Абакумов повідомив, що при «таємному обшуку» на московській квартирі Жукова і на його дачі виявлено велику кількість награбованого майна. Безпосередньо в числі іншого перераховувалися: 24 штуки золотих годинників, 15 золотих намист з підвісками, золоті каблучки та інші прикраси, 4000 м вовняних і шовкових тканин, більше 300 соболиних, лисячих і каракулевих шкурок, 44 цінних килима і гобелена, частково з Потсдамського та інших замків, 55 дорогих картин і багато іншого. Пройде 70 років і в 2014 році спадкоємці Червоної армії - армія Росії вторгнеться на територію України,Крим,Донбас для того, щоб знову як і їхні діди грабувати, вбивати, гвалтувати, принижувати і знущатися. Все таки родовід має величезне значення - не можуть у покидьків народитися і вирости нормальні діти. Залишається тільки сподіватися, що все цивілізоване людство зробить правильні висновки з уроків історії та нарешті то покінчить з другим монстром XХ1 століття - з державою, яка в різні часи мала різні назви, але завжди одну і ту ж страшну, жорстоку ординську суть. Державою, яка відома під такими іменами як Московія, Російська імперія, Радянський Союз і Росія.
По сторінкам Йоахіма Гофмана «Сталінська винищувальна війна», М., АСТ, 2006/
Вячеслав Мазуренко

Немає коментарів: