середу, серпня 28, 2019

Мир на Донбас прийде лише тоді, коли зі свідомості жителів регіону буде вичавлено залишки людиноненависницького «рускава міра “



Пять років розмов в Мінську поки ніякого мира на Донбасі не принесли. Мир на Донбас прийде лише тоді, коли зі зруйнованої свідомості жителів регіону буде вичавлено залишки людиноненависницького «рускава міра» і зденаціоналізований донеччанин повернеться до Української Родини. А для цього потрібно буде остаточно ліквідувати бандо-олігархічні угрупування, які десятиліттями культивували штучну окремішність регіону та ідеологію «совка». Протягом 28 рокыв нашоъ Незалежносты Донеччина й Луганщина були дотаційними регіонами, які існували за рахунок всієї України.
Тому повернення до складу України окупованих територій може відбутися лише на українських умовах з проведенням повної декомунізації та дерусифікації. Іншого бути не може. Іншого Українська Нація, яка вже віддала на вівтар єдності країни саме найцінніше - життя своїх Героїв - не сприйме. Росія ще може деякий час висувати свої «умови» та ставати «в позу», але нав’язати свою волю – жодних шансів. І запорукою цього є як суспільні настрої, так і зростаюча мыцнысть Збройних сил України.
Вячеслав Мазуренко

Немає коментарів: