неділю, вересня 01, 2019

Сторінками мережі...

Дмитрий Чекалкин 
 Антон Комаров: Добкин младший позавчера пробрался в кресло президента, и до 2 часов ночи изображал гаранта.
 Карл Волох: Як вважаєте, якби воно було трошки менш недолуге і недосвідчене, не таке закомплексоване і ганебне, вони все одно б за нього проголосували - чи це були базові критерії вибору?
 Viktor Sorochenko: ‪Саме тому вони за Зеленського і проголосували. Як там було у російського класика: "Он мал, как мы, он мерзок, как мы!" - і це викликає захват у черні. А Порошенко для них - "біла ворона".
Надто багатий, розумний, освічений, знає багато мов, здатен творити великі справи, має велику люблячу сім`ю, красуню-дружину... "Простії люде" такого не вибачають. Бо ніколи навіть не наблизяться до його рівня.‬ Тетяна Зіньків: ‪А Ви чули який регіт стояв після його вульгарно-хамського "шо ви орьотє". Це ж знак підтримки, а слуги - маленька копія населення. То їм подобається. Вони бачуть себе і любуються.‬ Robert Vasil: ‪Досить чистий експеримент поставлений з Вакарчуком. Менше тупості і хамства, і все -- гаплик всенародній підтримці. Очевидно, що їм потрібно саме це.‬ Людмила Яворская : На цих виборах я розсварилася з деякими подружками з дитинства. Моя особиста статистична виборка, серед мого оточення така:‬ ‪Всі, хто добре вчився у школі, мають вищу освіту, роботу або свій хоч маленький бізнес, але легальний(!), їздять по світу - Порох. За зе, навіть на агітації з зими - держслужбовці-клерки, без рангу, без вищої освіти, бувші двієчницв-трієчниці, колись ПТУ або технікум, переважно торгівлі, діти бовтаються так-сяк, хтось зі субсидіями, не влаштоване особисте життя або чоловік - нуль по життю, євробляха, безподаткова здача батьківського житла, не вилізають далі своєї дачі, що нагадує хижу бомжа...‬ Mason Lemberg: З метою боротьби з корупцією, ваш Зеля, зелебобікі, хоче скасувати е-декларування для більшості чиновників. Законопроект 1029, за який так хвацько вчора тиснули кнопки ваші слуги. Точніше слуги, але не ваші. Тепер, коли ви не будете бачити декларацій і мільярдів вкраденої у вас слугами готівки, той легше вам спати буде, то й корупції не буде. Отак щеля і поборов корупцію. Ви того хотіли. Але проблема то в іншому. Закон про е-декларування входив у безвізовий пакет. І тепер нам за таку фігню, реально можуть скасувати безвіз. Але немає жодної онтикорупційної шавки, яка б зараз про це волала, зникли, пропали. А вам того і треба.
Жрі-тє.
Джерело

Немає коментарів: