середу, вересня 18, 2019

Йому вірять.на його моляться від його чекають мани небесної.



Сьогодні Президент Зеленський є мовби царем, односібним „слугою народу .Йому вірять.на його моляться від його чекають мани небесної і при цьому як найшвидше. Всі погляди в Україні – на нього. Тому він має негайно ,маючи таку вірю тих, хто його обрав, реагувати на голос в особливо чутливих для суспільства питаннях. Але як ми бачемо,цього не відбувається.Наприклад‚ „Слуга народу“‚ в Раді як депутатська монобільшість‚ призначила головою парламентського комітету з захисту свободи слова Нестора Шуфрича‚ відомого своїм відвертим україножерством проросійських політиків.Цього можно б уникнути,як би на це зреагував Президент Зеленський
.Одного його слова вистачило, щоб цього ярого українофоба,ярого прихильника «руцького мира» зняли з розгляду, але він навіть пальцем не поворухнув .В Раді фракція «Слуг народа» підняла верещання в адресу свого колеги.нардепа з фракції «Европейська солідарность» Ірини Геращенко , коли вона іх обізвала «зеленими чоловічками».Яке обурення!!! Жах! Але на справедливе обурення журналістичної і письменницької спільноти, коли их «слуга» на всю країну обізвав журналістів „дурними вівцями“ президент,і його фракція пропустили мимо своїх вух.Хоча чому дивуватися,коли якщо вірити словам глави Офісу Президента Андрія Богдана який сказав про  нардепів «Слуги народа» в Раді- "Там є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства.А хто головний керівник? То-то!
 Сумно ,що більшості народонаселенню президент ЗЕ не перестає подобатися .Це народонаселення вважає‚ що гірше не стало – і це вже добре‚ а може бути ще краще‚ бо раніше не було . Колись відома українська письменниця Леся Українка сказала слова, які в повній мірі можно віднести до нашого народонаселення сьогодні „Народ наш, мов дитя сліпеє зроду…“.
 Вячеслав Мазуренко

Немає коментарів: