вівторок, травня 26, 2020

О московской воше на экране "Россия 1"


"Пісатєль і публіцист" Сєрґєй Курґінян вчора в Соловйова на "Россия-1" вже відкрито плювався в Зеленського і трохи не матюкав: "Всё, что выражает эту уродливую пародию на нацию – Бандера. А что говорил Бандера? Он говорил, что всё нужно уничтожить. И этот [Зеленский] говорит, что из Донбасса хочет сделать Ленинград, окруженный Гитлером. Он уже прямо зигует, эта сволочь! Вы только суньтесь со своим клоуном! Это уже геноцид, эта логика окончательного уничтожения Донбасса – вы суньтесь с вашим клоуном. И вы увидите, что будет в ответ!".


Саме про це я і казав, щойно з'явились цифри втрат російського бюджету через карантин і падіння цін на нафту: Кремль перейде до жорсткого пресингу Зеленського, посилить інформаційну війну проти української влади - оскільки на збройну війну ресурси різко скоротяться.

Курґінян - це тільки перший пристрілочний. Далі буде знайно жорсткіше. Із залученням, ймовірно, і потужностей "Спутніка" і "Раша Тудей". Задачею Зеленського буде не тільки встояти під цією атакою і не здати проукраїнських позицій, але й в будь-який спосіб не давати вплинути цьому на наших європейських партнерів. А от з останнім в нас зовсім погано.
Голобуцкий.Телеграмм канал

Немає коментарів: