суботу, травня 23, 2020

Чеченская загадка...



 Назар Приходько  
Вчора, 21.05.2020, на своїй сторінці у Фейсбуці я написав пост про те, що на COVID-19 захворів Рамзан Кадиров. Його шпиталізували в Москві із 70% ураження легень: (https://www.facebook.com/pumamgo/posts/3106411839402201)
Історія отримала ДУЖЕ несподіване, я б навіть сказав АБСОЛЮТНО несподіване продовження.
Річ у тім, що Кадирову стало зле буквально одразу після того, як він з робочим візитом відвідав аеропорт в Ґрозном, яким керує такий собі Маґомед Ґабаєв, колишній ФСБшник, який спеціалізувався на... ОТРУТАХ!


І це не все: місцевих дивувала мовчанка другої після Кадирова людини в Чечні - Голови Парламенту Чечні Маґомеда Даудова, який ніяк не коментував шпиталізацію Кадирова і взагалі, як то кажуть "зник з радарів". Так от:

Сьогодні, племінник Кадирова Хамзат Кадиров - ПРЯМО звинуватив Даудова в отруєнні Рамзана з метою захоплення влади і пригрозив кровною помстою, якщо той незабаром помре.

Коротше - "панєслась"! Судячи з усього, в Чечні почалася "Гра престолів". Клани і тейпи зараз почнуть боротьбу за владу. Цікаво, як поведе себе опозиція, себто прибічники Незалежності, а точніше відновлення Незалежності Чеченської Республіки Ічкерія, більшість з яких в еміґрації.

Зокрема, останній бригадний генерал ЧРІ, дипломатичний представник ЧРІ Ахмед Закаєв, який проживає у Лондоні, та головний пропагандист Дудаєва Мовладі Удуґов, який заліг настільки глибоко, що відомо лише те, що проживає він десь на території Туреччини.

Будемо бачити, але те, що стає дедалі цікавіше - беззаперечний факт!
Джерело

Немає коментарів: