середу, червня 03, 2020

Флюгерство!

Валерій Прозапас
Наприкінці ще 2018 року в студії "Право на владу" компанія патріотів в складі Білєцкій-Бутусов--А.Гєращєнко та примкнувший до них нардеп Віннік завзято поносили Начальника Генштаба Муженка та рикошетом, звичайно, Порошенка.
В тій же студії сидів Шуфріч і задоволено посміхався, спостерігаючи за тим, як без згадування РФ, у всіх проблемах армії та діверсіях на складах РАО ті добродії звинувачували тодішню владу... хоча самі нею ж і були.


Дійшло до того, що ведуча Мосійчук стала задавати питання меру одного з неокупованих міст Донбасу - "чи довіряєте ви ЗСУ?", а та у відповідь бубніла шось "вот коґда у нас размещалась стратегіческая авіация...".
Це вона за УРСР так ностальгувала.

І жоден з тих товаріщєй не обурився такою маніпуляцією, всі відпрацьовували свій бубновий інтерес, не помітивши (а може і помітивши), як співпали в тезах з московською пропагандою.

Я теж був в тій студії, трохи шокований словами тих людей, бо тільки починав розбиратися в сортах українських патріотів - і запропонував їм, таким розумним, піти до армії на півроку-рік та показати як треба.

І окремо запитав Білєцкого як він такою антидержавною риторикою збирається виховувати гранітну волю народу, про яку так багато говорили націоналісти.

Звичайно, у відповідь були посмішки, блиск окулярів та вереск Гєращєнко - такі аргументи для них були недоступні, вони задля своїх інтересів свідомо руйнували довіру до держави.

Вони добилися свого - вже більше року немає тих, кого вони так дружно з Москвою ненавиділи, їхні патрони та замовники при повноті влади...

... і як?

Зруйновано всі досягнення - і хоч хтось визнав свою співучасть в теперішній деградації?

Навпаки - роблять сложниє ліца та надувають щоки та щось там знову критикують, але так і не пішли до армії допомогти своєму Хомчаку та найвеличнішому.

Тому якщо когось і треба змінювати - то саме таких трепливих "журналістів", "націоналістів", та "політиків", які завжди обслуговуватимуть інтереси господарів, а не держави та народу.

Це невиконане завдання суспільства, через яке ми котимося назад до малоросії.

А Шуфріч продовжує посміхатися.

 Телеграмм канал

Немає коментарів: