середу, липня 01, 2020

Про судове засідання Печерського суду і бумеранг.



Віталій Бала 
  1. У суді йде засідання з обрання запобіжного заходу Петру Порошенку.
2. Біля суду зібралось багато людей, який вже скнадують не тільки "Зелю геть!", але й "Зелю у тюрму!", також згадують і про маленьке зелене "чмо".
3. Саме засідання нагадує повний фарс.
 4. Порошенка звинувачують у прийнятті рішень для відбиття агресії росії.
5. Це вже якийсь повний капець.
6. Так багато говорили про заробляння на війні, про корупцію, а звинувачують у здійснені Порошенком своїх конституційних обов'язків, як президента України.

7. То чинна влада чим займається? Це - не просто політичне перслідування, це-фактично спроба покарати президента, як би ми не ставились до Порошенка, звинуватити президента у державній зраді, бо він приймав рішення на захист України. 8. Хочу особливо зазначити, що ініціаторами цього процесу і замовниками є люди, як жодним чином не брали участі у захисті України від агресії, а зараз йдуть на поступки агресору. 9. Зеленський зробив серйозну помилку, на мою думку, коли прийняв рішення, самостійно чи під чиємось впливом, про переслідування свого попередника Порошенка. Де ж звинувачення у корупції та зароблянні на війні? 10. Зеленський тепер повинен знати, що проти нього вже точно будуть порушені кримінальні справи за каденції його наступника, хто б ним не став.
P.S. І воно йому треба було? Президенство має властивісь завершуватись, а запущений бумеранг повертатись.

Немає коментарів: