вівторок, липня 07, 2020

Проросійський пропагандоновський зброд в Україні.

Лєнка Бондарєнко в понеділок на ZiK підхопила естафету Гані Герман, Надюхи Савченко та багатьох інших представників медведчуківського пулу, що "не треба  опиратись Кремлю - він все одно сильніший і знищить Україну, якщо схоче": "Когда нам рассказывают о какой-то "войне" с Российской Федерацией - ребят, не смешите! Пожалуйста! ...Ну очевидно же, что силы неравные, очевидно, что для нас самое лучшее - это вести дальше дипломатические позиционные бои.
...Когда ты живёшь с таким соседом под боком, по-моему, очевидно, что не нужно дразнить русского медведя, в этом нет никакого смысла! Не нужно заискивать перед Соединёнными Штатами Америки, которые очень далеко и будут тебя использовать, но не помогать [Ага, особливо "Джавеліни" не помічні, - О.Г.]. ...Вы говорили о заявлениях военных. Ребят, ну для военных псевдо-война - это тоже звёздный час, поэтому конечно эти люди будут что-то либо недоговаривать, либо будут докладывать президенту что-то, что выгодно лично им".
--
Прекрасно: війна - це вигадка Держдепу і українських військових. Містифікація на більш як 13 000 жертв, 20% економіки і 7% території.

Те, що в Бондаренко такий рудимент як сором давно всох і відвалився - не новина, вона цю хрінь нестиме навіть в обличчя бійцям чи вимушеним переселенцям.

Але де Нацрада - бо це явно провокаційний вміст на ZiK і дискредитація держави? Де хоч якась правова реакція - бодай на те, що Зеленського на публіку назвали сліпим маніпульованим ідіотом, котрий "повірив в дезінформацію про війну"? Чи медведчуківцям можна плюватись в Зеленського - в них індульґенція?
Голобуцький
Телеграм кагал

Немає коментарів: