середу, липня 15, 2020

Страшно за державу, президент якої на шостому році війни проти Росії боїться називати її ворогом



Це Микола Ілін – військовий медик, який загинув внаслідок атаки російських окупаційних військ на групу евакуації, попри домовленості про режим тиші.
Микола загинув, намагаючись надати допомогу пораненому українському воїну. Його вбивство – воєнний злочин, за який мають відповідати в Гаазі не лише виконавці, а й безпосередньо країна-агресор на чолі з Путіним.


Микола народився в Білорусі, став громадянином Естонії через політичні переслідування на батьківщині і приїхав в Україну не для того, щоб боротись проти міфічної «ТІЄЇ СТОРОНИ». Він приїхав боротись проти російської агресії і імперських апетитів Путіна.

Коли Зеленський навіть в співчуттях не може назвати реального ворога і вбивцю своїх військовослужбовців, прикриваючись міфічною «тією стороною» - це зрада своєї армії і кожного, хто стримує російську навалу на Сході України.

Страшно за державу, президент якої на шостому році війни проти Росії боїться називати ворога та використовує тези Кремля про "ту сторону", чим фактично визнає внутрішню природу конфлікту на Донбасі.

Немає коментарів: