пʼятницю, серпня 07, 2020

Про кадрові назначення Зеленського...

Віталій Портніков
Не може не дивувати здивування, з якими багато хто сприймає останні кадрові призначення Зеленського та його соратників. Вже з першого дня правління колишнього телевізійного коміка я намагався пояснити, що Зеленський та його оточення просто не здатні керувати державою і рано чи пізно звернуться до послуг професіоналів. Між тим в Україні - так історично склалося - є дві еліти, еліта Майдана і еліта Антимайдана. Зеленському політично зрозуміла друга, від України Армії, Мови і Віри він є безмежно далеким, він до неї байдужий.

Але проблема Зеленського в тому, що еліта колишніх «регіоналів» не здатна керувати, вона здатна тільки воровать с убытков. Тому вона обов’язково доведе Україну до нової Руїни.
Чи заслуговують на це виборці Зеленського? Авжеж. Історія завжди карає безвідповідальність і невігластво. Чи заслуговують на те ті, хто за Зеленського не голосував? Звичайно, ні. Але вони мають усвідомлювати, що їхні співвітчизники мають пройти через це болісне щеплення й вже зараз думати про майбутнє відродження України тоді, коли популісти втратять владу, а їхні прихильники - надію.
Телеграм канал

Немає коментарів: