четвер, серпня 27, 2020

Як зрозуміти, що перед тобою малорос?

Як зрозуміти, що перед тобою малорос? Дуже просто: він тягнеться за своїм старшим ментальним братом-kats-апом. У всьому. Свідомо та несвідомо. Все, що неприколочено - спиздити, решту зламати, порвати й сплюндрувати. Коли-небудь, коли-небудь обов'язково хтось проведе розслідування і розкаже всім, чому в верховного потерпілера та його лєнкі-попердоліхи постійно такі обличчя, наче вони гівна наїлися. Наче в них за щоками крісталізований шматочок особливо старого гівна от просто зараз лежить і вони його посасують втіхаря. Наче їм під носа немитий три тижні хуй підсунули і нюхати змушують. Наче вони вступили однією ногою у гнилу квашену капусту, іншою - у сюрстрьомінг, а потім виколюпували застрягле у підошві голими руками, а помити ніде. 

Опухлі, скуйовджені та пожмакані. Пос-тій-но! І не треба мені тут про "балєєт за судьбу родіни" починати! Ти, падло, відпочивав вже 19 разів за неповний рік. І "вайну в халавє" закінчив ще у тому році. Так що ж в тебе з їбалом, га? Гниєш всередині і відчуваєш, як сам смердиш, так? 

Ставлю саме на цей варіант. Голівуд нас всіх надурив. Зомбіапокаліпсис - це блазень на чолі держави, а не юрба мертвяків на дорогах США... 


Просто порівняти: справжній Президент із дружиною та хуйня на кривих ніжках із лайном під носом.

От і наш, простігоспаді, Прищелент Факапич. Що не зміг зламати вчора під час свого сатанинського попуррі, те спиздив ➡️ декілька артистів звернулись із заявою, що їхні пісні були узяти на шоу без дозволу. 


Як не зламав, так спиздив. Малорос, як і було сказано.

Із телеграм канала Дафо-болтоблогия

Немає коментарів: