пʼятницю, вересня 18, 2020

Вибори - це час коли виповзають з небуття політичні трупи.


Олександр Дедюхін

Володимир Гройсман не настільки старий труп, як, скажімо, Симоненко, але тхне від нього також.Чесно кажу, я б може і забув вже про колишнього прем'єра, якби не реклама в фейсбуку, котра повідомляла товариству, що партія «Українська Стратегія Гройсмана» готова підтримати та висунути будь-кого на місцевих виборах у регіонах України, звертайтесь, шановні представники громад! Місцеві олігархи у вигляді директорів свиноферм, та міцних господарників особливо вітаються! Законодавство позбавило можливості просуватися у депутати місцевим авторитетам, а партія Гройсмана готова допомогти!


Наскільки мені відомо, реклама не спрацювала. Бєспрізорники та бєспринціпники пішли в основному в «Довіру», «За майбах», та до слуг. Але не скрізь. У Вінниці партія Гройсмана "стройними рядами своїх портрьопаних дружин" іде на вибори, а сам її лідер дає інтерв'ю. Я з цікавістю почитав його (інтервʼю) і ось що звідти виніс.


Гройсман цяця, а всі какі, від Зеленського і Гончарука до Порошенко. Трішки не кака Яценюк, але чи він спілкується з Гройсманом ми не знаємо, бо про це потрібно питати в самого Яценюка.

Ходять чутки, що саме Гройсман стоїть у витоків «партії мерів», він розмірковує чи не очолити Асоціацію міст України, і взагалі його майже покликали рятувати Україну після відставки Гончарука. Звісно все це чутки, не підтверджені, і пан Володимир наче і не проти, але він живе не для того, щоби просто займати посади. Він хоче себе реалізовувати, тому і запрошує всіх, хто бажає приєднатися до його команди на регіональних рівнях, а він за ними наглядатиме.


Децентралізація — це дуже добре, каже Гройсман, - але якби Порошенко не заважав Гросі, то вже давно би вона була закінчена та всіх перемогла, з Порошенком не пішов на вибори, бо вони дуже різні. В цьому місці мені б дуже хотілося запитати колишнього премʼєра: «А коли не було Порошенка, хто у всьому був винний?», але інтервʼю брав не я, я лише скромний читач. Тому, на жаль, запитати я цього не зумів.


Зате з інтервʼю ми точно узнали, що на каналах Ахметова Пінчука і Коломойського Володимир Гройсман дуже бажаний гість. Перевіряти ми цього не будемо, і телевізор не дивитимемося.


Підсумовуючи, можу сказати, що труп — він завжди труп. Навіть якщо пускає свою рекламу в фб.


  (https://www.facebook.com/strierej)

Немає коментарів: