вівторок, жовтня 27, 2020

Кілька думок по ітогу, як то кажуть.

🌵 Зелена мара на відмінно справилась із своїм головним завданням: бути саме марою, туманом, за яким не видно справжніх ворогів. Поки нас всіх тут розважали клоуни та корабельні сосни, за їх спинами здійнявся на ноги російський колос, на щастя, поки що на глиняних ногах. Так, я про ОПЗЖ, який не просто на другому місці в цілому, а місцями - бере більшість у обласних радах. Вітаю схід України, "братушкі" щасливі.



🌵 Дніщєнський рівень організації процесу показує те, про що й попереджали порохоботи: зелені прийшли виключно руйнувати й знищувати, про жоден утворюючий процес не йдеться. Це дійсно пліснява: паразитуюче існування, спроможне тільки на деструкцію та розкладання. Сподіваюсь, запасів країни вистачить на те, аби потім бодай щось відновити, а не робити наново все.

🌵 На відверті порушення Конституції, решти законів прищелєнтом вже всім настрати. Звикли. Не жував соплі на камеру - вже молодець, мамиримин красаучєг. Підвалини влади - поваги до влади! - зруйновано вщент. Мені важко уявити, ЩО має робити Порох у наступну канденцію, аби хоч трішки повернути авторитет президентської влади. Хоча, як каже падре, "ідеальний був один і того розп'яли". Щось у цьому є, да.

🌵 Низька явка - це вирок™. Вирок не тільки зеленим, які за півтора роки царювання виробили в людей стійку відразу до громадянського долгу, але й вирок всій демократичній системі суспільства в цілому. На жаль, решта ще гірші.

❤️ Про хороше: ЄС не тільки не маргіналізувалась після крашу у 2019-му, а навіть збільшила рейтинги. Ні, про вилікування від зеленої мари мова поки не йде, але процес обнадійливий. Можна сказати, що ми, як суспільство, хоча б лежим у правильному напрямку. І не рубаємо ноги тим, хто нас туди, на світло, тягне. Так, покусююмо потроху та гімном поливаємо.

❤️ Про хороше ще. Кличко скоріше за все залишається мером в один тур. Нєвзірая на Притулу (привіт, галасістиє, до речі).

😳 І останнє, дивне. Зрозуміло, що про жодне серйозне сприйняття отого нрклм-ського "опитування" від члєнограя не йдеться, але! 70% респондентів, прастігоспадє, відповіли "ТАК" на питання щодо медичного канабісу. Це мене здивувало вкрай. Я очікувала там традиційно мракобісся та хтонь. А от поді ж ти.

Будемо жити!

Телеграм канал  Дафо-болтоблогия

Немає коментарів: