середу, грудня 30, 2020

КРАКАДІЛИ 'РУССКАГО МІРА

Антін Мухарський(Орест Лютий)

Антон Мухарский (Орест Лютый)

Источник: https://stuki-druki.com/authors/Muharskiy-Anton.php Штуки-дрюки ©О

Я оце давно помітив, що геть усі хамські, тупі, агресивні, неграмотні коментарі на моїх сторінках написані виключно російською мовою. Що вкотре підтверджує заяложений інтелектуалами висновок про деградативну парадигму виховання, культури та освіти в усіх без винятку адептів 'русскаго міра'. Бо є окремі росіяни та білоруси, які пишуть тут коментарі українською, за що я їм категорично вдячнийї!!!

Примітивність та примітивізація 'русскім міром' усіх складних форм людського буття, скалозубство над явищами, котрі недоступні їхньому обмеженому інтелекту, висміювання та демотивація відмінних від їхнього специфічного розуміння форм та явищ громадянського, культурного, мистецького характеру.

Примітив, легалізований "русскім міром", тішить деградативне его соціальних приматів. Примітивні російські серіали, музика, жарти, однозначні судження та поведінкові кліше легітимізують примітивність як чи не єдину прийнятну форму буття для "широких мас" або "простого народу". Але є і приємна новина. В еволюційному поступі виживають складні форми, здатні до швидких адаптивних змін на біологічному рівні та інтелектуально-аналітичному в контесті людського розвитку. Хм... Хоча кракаділи, здається, зовсім не змінилися за останні 150 млн. років!!! Це я до чого? Стережіться кракаділів "русскаго міра", що їз багато розвелося в проросійських ЗМІ в Україні. Доречі, здатність вивчити українську мову є одним із маркерів вашої інтелектуальної повноцінності! Вчіться еволюціонуйте, розвивайтеся. Виживете ви - виживе і Україна - складний організм, який веде непримиренну еволюційну боротьбу з "русскім міром"!!!

 https://www.facebook.com/AntinMykharskyi

 

Немає коментарів: