понеділок, лютого 01, 2021

Історія путінської Росії сьогодні.

Андрій Смолій, 
«История народа принадлежит Царю»,
Микола Карамзін, російський історик, 1818 р.

Все що треба знати про так звані «протести» на росії. Схоже вони здулись не починаючись. Навіть кілька відсотків людей виходити на вулиці не хоче і поки не буде. А навіть якщо вийде, то це нічого не змінить. Політика «путінізму» це політика АБСОЛЮТНОЇ маси самої РФ.
Політика Навального, що вважає Крим російським і ніколи не ставав на захист України, це і є політика московського шовінізму та «русского міра».

Ось чому я не бачу сенсу в обговоренні цієї теми українцями. Ні вчора, ні сьогодні, ні завтра. Знати, і думати про свою безпеку в контексті подій в РФ так, проте й не більше цього, адже маючи такого «сусіда» нам дійсно варто думати лише про свою країну, свою безпеку і свою ідентичність.

Україні та українцям треба жити собою і всім цивілізованим світом. Нам часто нав‘язують «а што там у масквє». Ця малоросійська залежність має зникнути раз і назавжди, як шкідлива звичка з часів недоімперії та совєцького союзу. Московський шоубізнес має стати для нас таким самим далеким як і шоу-бізнес Замбії чи Зімбабве (при всій повазі до цих країн). Московська культура має зникнути з будь якого куточка Незалежної України, а за політиків проросійських сил не має віддаватись ні 1% голосів. Тоді країна дійсно було інтелектуально, інфомаційно та військово звільнена від «русского міра» і впливу агресора. 

Телеграм канал

Немає коментарів: