суботу, червня 12, 2021

Зі сказанного в ФС

 

Дмитро Чекалкин
💬Пан Дмитро:
Канал с долей медведчука не может работать на страну. Пропагандоны.

💬Йозеф Кнехт:
Суто гіпотетично задаюсь питанням, чи міг би кум Хула Медведчук, на фоні зростання рейтингу Пороха, допомогти проросійській владі із записами розмов з ноунеймами? Особливо на фоні того, що Хла влаштовує, з його ж слів, будь-який президент, крім Пороха.

💬Hellis:
А вот это  сюрприз для Украины на уровне подрыва на мине
Кабмин утвердил финансовый план для "Нафтогаз" не внеся в него летних закупок (самые низкие цены) газа в хранилища. Почему? Потому что денежный резерв выведен на дерибан "большой стройки" Зимой будем просить газ у Москвы?

💬Йозеф Кнехт:
Порох на Прямому розповідає, що в 14-15 роках його теж не запрошували, але він сідав на літак, прилітав без запрошення і піднявшись до зали засідань перед дверима ловив за рукава глав держав і просив посилення санкцій. І саме таким чином вдалося ламати лід. Так і робляться справи!

💬Hawthorn Healing:
Но он же делал это в мятом костюме, помните вскукареки кекунцов. Человек ради вас быдла из самолета не выласит - ги-ги-гага, сивый мятый приехал алкаш.
Какие душные гниды.

💬Сергій Прач:
Просто нагадаю, що великі ріхварматори - муся, лещ і заліщущчка - теж були проти безвізу.
Які вам ще докази потрібні, що те шобко фейко-анти-корпціонерів - то пряма зрадота, на зарплаті у ФСБ маськвабаду?

💬ОльгаЛапушена:
Риторичне питання. Якщо Зе некомпетентний і має право на помилки, то чому він жодного разу не помилився на користь України?

💬Валерій Прозапас:
Да, до речі - річниця безвізового режиму з ЄС.
Як символ невдячності, на жаль.

Бо щоб його отримати було проведено титанічну роботу всіх гілок влади і дипломатичного корпусу на чолі з президентом Порошенком, було оформлено більше 10 мільйонів біометричних паспортів - ... і це було названо "епохою бідності".

Що ж, сьогодні маємо з чим порівняти те досягнення.
Дипломатичні "перемоги" нових ліц - це дворічний  анекдот про Моніку, інвестиції з Оману, добудований Північний потік-2 та відсутність України на самітах НАТО тощо.

І мертва тиша в ефірі з цього приводу від тих, хто тоді верещав, що "безвіз це заслуга народа", а тепер скромно хрюкає біля корита "найвеличнішого лідєра", від якого вже шарахаються в пристойних домах.

Таке відношення до національних здобутків яскравий прояв інформаційної окупації, погодьтесь.

Тому і маємо замість гордості за них присмак гіркоти.

Немає коментарів: