вівторок, листопада 30, 2021

Президент який увірував у свою велич.

 

Дмитро Чекалкин 

Отримавши за допомогою крадених чужих грошей посаду президента, Зеленський увірував у свою велич, вирішив, що цей пост - його приз, винагорода, трон, для задоволення його забаганок. Звідси і "Я президент, я маю право", суцільні відпустки та гулянки. Не чекайте, що працюватиме для вас.


💬КиївМіськБудда:

Уявіть, що відбувся державний переворот:

- в офісі президента засіли російські кроти

- військовим заборонено стріляти у відповідь

- олігархи пиляють бюджет

- президент не приховує, що він маріонетка

- регіонали повернулися у владу

- замість новин -"темники"

Стривайте...


💬Олег Леусенко:

На "Свободі слова" Арахамія, з пихатою рожею та очами барана:

"Коли на Заході казали, що Росія може напасти, ми спеціально мовчали, щоб не злякати інвесторів"

Напевно, через це Зеленський повідомив про неіснуючий заколот. Інвестори тепер "в захваті" і виводять валюту за кордон.


💬Лукашенко:

- Мы готовы воевать с Украиной!

- Украина в ответ жестко увеличила импорт электроэнергии из БССР.


💬Джон Смит:

Януковича спецслужби постійно лякали. Ще його охоронник на суді про це давав свідчення. Яника залякували по лінії СБУ, де фсбшники ходили, як в себе удома, і по лінії мусорні, де керували такі, як Татаров, і по лінії президентської охорони, керівник якої Кобзар прямо працював на путіна. 


Бо психологічний портрет Хряка в ФСБ був прекрасно відомий. Зовні мужній Хряк, з дитинства від відчима літав, тому виріс труслом, яке панічно боялося всього на світі і зомлівало від яйця. 


І в кінці Хряк потрапив у пастку тих, хто його лякав: російський спецназ викрав його під Бердянськом і вивіз у РФ. Так, ще вчора - президент, сьогодні став нікчемним заручником Путіна. І той з нього видушив підпис про запрошення військ у Крим і всі ті мільйони, які він вкрав. 


Нинішній Легітимний - таке саме трусло. Тому його теж залякують всі ці єрмаки з татаровими. Портнов керував адміністрацією хряка, а зараз через свого дружбана - одміністрацією його петрушки. Методи - ті самі. 


Ось саме про це ми і казали перед виборами: нікчема на посаді Президента - пряма загроза безпеці всіх. І тим, хто за нього топив, - в першу чергу.


💬Герман Аксьом:

Кишеньковий блогер ермака сережа іванов: "Просто все єті журналісти не успевалі за Зеленскім, он місліт бістрее іх всех". В них там запекла боротьба за звання пропагандиста № 1 і за можливість першому зранку цілувати туфлі ермаку. Страшне діло ця внутрішньовидова боротьба.


От альтернативно обдарована Маряна Безугла теж обурена поведінкою Бутусова. Але принаймні вона за ці обурення отримує 50к на місяць. А багато людей в соцмережах сьогодні обурюється безкоштовно. Ідейно.

ТГканал

Немає коментарів: