пʼятницю, лютого 18, 2022

Губернатор Малоросії (це він так собі мріє) Зелінскі

 

Тарас Чорновіл 🇺🇦

Губернатор Малоросії (це він так собі мріє) Зелінскі уже неприховано лиє бруд і розкидається звинуваченнями проти наших партнерів, які сьогодні і Кремль стримують, і безкоштовно наповнюють Україну зброєю. Саме панікою від партнерів, а не своїми розкраданнями та корупцією і тим більше не агресивними діями Москви пояснює небажання підвищити виплати військовим та зарплати вчителям, медикам тощо.

І при цьому опосередковано співчуває ще й Раші-агресорці, бо на них "це також діє". Це вже таке дно дна, що навіть не знаю, як усе це коментувати без неценззурних слів. Ось лише цитати:


"Про це можна довго говорити. Для нас це точно тільки втрати. Втрати по всіх фронтах. Навіть ось позиція з приводу значного підвищення зарплат. І мова не тільки про військових, а й про медиків, і вчителів, яким ми з осені хочемо підняти зарплати. Сподіваюся, нам це вдасться"

"Ну просто цього немає, ніхто нічого не надрукує, в кредит запозичень немає, ставки шалені. Тому всі ці "дати" і паніка – все це працює проти нашої країни. Навіть неважливо, хто суб'єкт поширення цієї інформації. Ми розуміємо, що по росіянах це теж сильно б'є".


Надіюся, коли Раша відступиться й не буде далі страхувати цю зелену зграю, його і всіх співучасників почнуть шукати й судити по всьому світу, а найперше в Україні.

ТГканал

Немає коментарів: