неділю, липня 31, 2022

Добірка цікавих українських телеграм-каналів від патріотичних авторів,

 Анатолій Штірліц 

До вашої уваги добірка цікавих українських телеграм-каналів від патріотичних авторів, на які рекомендуємо підписатися. Потрібно максимально насичувати медіапростір українським контентом та об'єднуватися у боротьбі ще й на інформаційному фронті!  


🇺🇦Історія України (https://t.me/istoriya_ukrainy) - найбільший канал про справжню несовкову історію України. Кожного дня разом вдосконалюємо знання з історії нашої Батьківщини!


🇺🇦Оперативний ЗСУ (https://t.me/operativnoZSU) - Актуальні та оперативні новини ЗС України, ситуація на фронті і все про українську армію.


🇺🇦Олексій Гончаренко (https://t.me/oleksiihoncharenko) - український депутат що знищує кремлівську пропаганду! Гончаренко - нічний кошмар соловйова, скабєєвої та симоньян. Він завжди повідомляє перші новини з Ради, розбиває фейки орків та пиздить русню!


🇺🇦Євгеній Вольнов  (https://t.me/prankota_ch)@prankota_ch — славнозвісний майор Чернобаєв від якого волають кацапські мамки.


🇺🇦Україна переможе (https://t.me/Porohobotchenko) — канал новин та думок від бійця тероборони. Зараз друзі адміна пишуть на каналі про все важливе, що прискорює нашу перемогу над москалями.


🇺🇦Дмитро Чекалкин (https://t.me/dmitriy_chekalkyn) - канал людини, яка веде боротьбу за Україну на інформаційному фронті з самого початку російської агресії та у вишуканій  манері підпалює сраки ворожим пропагандистам. 


🇺🇦КНПУ (https://t.me/knputhebest) — українсько-московська визвольна фізична та інформаційна війна триватиме до спалення Москви. Moscovia delenda est!


🇺🇦@KAPVEY (https://t.me/joinchat/TVonMFppdD0fl1oU) - Тикай вату мордою у факти.


🇺🇦Історичний альманах (https://t.me/alm_history_ukraine) — Краще сидіти на підлозі української хати , ніж за столом московського царя.


🇺🇦Ліна Костенко (https://t.me/l_v_kostenko) - канал прихильників геніальної особистості, української поетеси Ліни Василівни Костенко.


 

🇺🇦Андрій Смолій (https://t.me/smolii_ukraine) - канал політичного екcперта Андрія Смолія: український погляд та світ та боротьба з «русскім міром».


🇺🇦 Читай, kurwa, книжки (https://t.me/+4YaD3VWlltZiZjgy) — відверті рецензії, несподівані спостереження, традиційні добірки. Авторський канал про літературу.


🇺🇦Моя Україна (https://t.me/moja_ukraina) - краса України через призму фото і художнього мистецтва, найкраща українська музика та перлини української поезії.


🇺🇦Переможний Магдіяж (https://t.me/rozumaha) - Канал політолога та фахівця з гібридності Євгена Магди. Про політику всередині України та за її межами - влучно та іронічно.


🇺🇦Тарас Чорновіл (https://t.me/Chornovil_official) - Офіційний канал Тараса Чорновола. Тільки якісна аналітика та чесні думки.


🇺🇦Трембіта (https://t.me/trembita_ua) - Тільки найкраща українська музика. Легендарні хіти і головні новинки на будь-який смак.


🇺🇦Ірина Геращенко (https://t.me/irynagerashchenko) - канал народної депутатки, співголови фракції ЄС у Верховній Раді. Відверто про важливе для України та всіх нас.


✋🏻 Алгоритм (https://t.me/+EKKf-E-msvBjZWI6) — новини свідомої людини. Розповідаємо про культуру та суспільство, фокусуємось на позитиві, відповідаємо за розкрут.


🇺🇦Мувчики UA (https://t.me/moovchyky_ua) - розважальний канал з короткими відео та кумедними гіфками з українським колоритом! 


🇺🇦Курбанова NEWS | Територія русофобії (https://t.me/KurbanovaNEWS) - авторський погляд Олени Курбанової на головні заяви із запорєбріка та не тільки.


🇺🇦Кукумбер (https://t.me/cucumberapps) — український канал про мобільні застосунки та програми для ПК. Сервіси, корисні сайти. А на час війни ще й найважливіші новини.


🇺🇦AVDEEVA: хроніки війни (https://t.me/uaeuxperts) — головне про боротьбу на інформаційному фронті та викриття російської дезінформації.


🇺🇦BEREZOVIEW (https://t.me/berezoview) - Канал політтехнолога та журналіста Тараса Березовця. Все найважливіше про закулісся української та міжнародної політики.


🇺🇦Кінокраїна  (https://t.me/kinokraina)- найбільша база фільмів та серіалів українською.


🇺🇦Двіщ (https://t.me/dvish_alive) - патріоти України з Донеччини нещадно палять русню.


🇺🇦Україна спортивна (https://t.me/right_inside_ua) - Спортивно-патріотичний телеграм-канал. Український спорт має бути насправді українським. Геть риторику «какаяразніца».


🇺🇦Рок без меж (https://t.me/rock_bez_mezh) - тут на вас очікують добірки рок-музики, авторські тексти про різноманітні рокові колективи, лікбез по музичних стилях, добротний гумор, хейтинг свинособак та патріотична атмосфера🎸


🇺🇦Фашик Донецький (https://t.me/gistapapapa) - славнозвісний Фашик Донецький. Ворог "народу днр". Мешканець окупованого рф Донецька.


🇺🇦Українці пишуть (https://t.me/+-mYvvbj1-4xlYzFi) - Найцікавіші думки та публікації від українців зі всіх просторів мережі інтернет! 


🇺🇦Sharp`s (https://t.me/Sharpreview) - Авторський канал Олега Шарпа: політика, економіка, історія, прогнози, тренди, інсайди, добрий гумор, злий сарказм.

Немає коментарів: